ACF Bentveld sponsort NCK Dronten

22 mei 2017 om 16:26

Het Nederlands Clubkampioenschap Wielrennen (NCK) wordt de komende drie jaar georganiseerd door wielervereniging de IJsselstreek uit Dronten.

Tien jaar geleden vond het NCK voor het laatst plaats in Dronten. Een groep jonge en enthousiaste organisatoren hadden hier nog goede herinneringen aan en bundelden de krachten om het NCK weer terug te halen naar WV de IJsselstreek. En met succes!

De organisatie heeft voor een uitdagend en veilig parcours gekozen. Het parcours wordt gekenmerkt door brede dijken en lange weids uitgestrekte vergezichten, uitermate geschikt voor een ploegentijdrit.

Wat heeft ACF Bentveld hiermee te maken?
We zijn de komende 3 jaar sponsor van dit evenement. We hebben een nieuw passend logo ontworpen en ook zal er binnenkort een nieuwe website worden gepresenteerd.NCK sponsor

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company