ACF heeft Custom Media overgenomen

1 februari 2018 om 12:19

ACF Bentveld informeert je graag en met veel enthousiasme over onze nieuwste ontwikkeling. Per 1-1-2018 zijn wij de nieuwe eigenaar van Custom Media uit Emmeloord. 

Custom Media is hét fullservice reclamebureau met ruim 20 jaar ervaring. Het laatste jaar werkten ACF Bentveld en Custom Media al nauw samen op het gebied van websites. De takken strategie, reclame, online en signing worden samengevoegd met de Webs & Apps afdeling van ACF Bentveld. 
Door deze samenvoeging ontstaat er een ijzersterke verbinding tussen techniek en creativiteit. Hierdoor kan iedere onderneming nóg beter worden ondersteund. De afdelingen strategie, reclame en online zijn per heden geintegreerd bij de afdeling Webs & Apps.
De afdeling Signing blijft vooralsnog gevestigd op Dukaat 15 in Emmeloord.
Het dienstenpakket van ACF Bentveld is per direct verder uitgebreid met:

  • Strategie: effectieve reclame start met een gefundeerd plan
  • Reclame: laat zowel on- als offline zien wie je bent
  • Signing: wordt offline maximaal zichtbaar met gevelbelettering, autobelettering en reclamezuilen

Custom Expo en Custom Connect maken met deze samenvoeging geen onderdeel uit van de overname. Binnen de samenvoeging blijven de contactpersonen onveranderd. 

Ondertussen liggen de plannen klaar voor het bouwen van een geheel nieuw pand waarbij straks alles kan worden samengevoegd. Daarnaast wordt de komende periode benut om beide bedrijven te herpositioneren. We houden je hierover graag op de hoogte.

Heb je vragen over de overname of ben je benieuwd wat we nu voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de bekende wegen, we helpen je graag verder.

 

Anko Bentveld en Cees TuytelACF Bentveld neemt Custom Media over

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company