ACF is vanaf heden The Feedback Company partner

22 mei 2017 om 16:43

Feedback is tegenwoordig een steeds belangrijker item voor bedrijven. Door de opkomst van fora, vergelijkingssites, blogs en social media hebben (potentiële) klanten overal de mogelijkheid om hun mening te geven. Mond tot mond reclame heeft online steeds meer invloed. 
Niet alleen voor bezoekers is deze informatie van belang, ook voor het bedrijf zelf. Zo weet je namelijk wat er zich afspeelt onder je klanten. We worden natuurlijk blij van positieve beoordelingen maar je kan ook veel waarde hechten aan negatieve beoordelingen om de eigen diensten te verbeteren en knelpunten kunt wegnemen. De feedback van je klanten krijgt zodoende een belangrijke positie binnen jullie bedrijf.

Aanleiding partnership

Ook ACF Bentveld krijgt steeds vaker de vraag naar een goed en betrouwbaar online klantfeedback systeem. Uiteindelijk zijn we een mooi partnership aangegaan met The Feedback Company. The Feedback Company is sinds 2010 online reviewspecialist en streeft naar een online wereld waarin een volledig transparant beeld van bedrijven zichtbaar is. Dit realiseren zij door betrouwbare reviews te verzamelen, uitvoerig te controleren én te publiceren. In samenwerking met Google deelt TFC alle verzamelde reviews via Google AdWords en Google Shopping. Wanneer je veel positieve reviews hebt, verhoogt dit de 'sociale bewijskracht'. Ofwel, wanneer bijvoorbeeld 100 personen een bedrijf aanbeveelt, zal dit wel een goed bedrijf zijn. 

Je hebt meer nodig dan een goede tool

Alleen met een goede tool ben je er nog niet. Door deze tool optimaal in te zetten, met zowel begeleiding van ACF Bentveld als The Feedback Company, ben je supersnel operationeel.

Wilt je de kracht van reviews ervaren? Ga dan direct van start met onze gratis en vrijblijvende proefperiode. Daarnaast krijg je de eerste drie maanden nog eens 50% extra korting van ACF Bentveld.
Neem contact met ons op middels ons contactformulier of bel naar 0527-85 85 85 en vraag naar Geert Jan.

Nog niet overtuigd?

Een goede feedbacktool levert niet alleen waardevolle informatie op, maar met een The Feedback Company tool kan je ook:

 •  Hogere conversies realiseren (tot wel 22%)
 •  Meer traffic tot wel 10% extra conversie via Google Adwords campagnes
 •  Het verbeteren van de online reputatie, je krijgt 'seller ratings' (gele sterren) bij zoekopdrachten
 • Hogere klanttevredenheid wanneer de klachten kundig worden opgepakt
 • Verbeteren van de online reputatie
 • Verbeterde marketingcontrole wanneer je op de juiste wijze vragen stelt
 • Verhoogde kwaliteitscontrole door feedback te vragen aan je klanten
 • Interne processen controleren, je krijgt inzicht in waar het beter kan
 • Meer vertrouwen, middels digitale mond-tot-mond reclame
 • Meer unieke content, die anderen voor jullie genereren
 • Betere aansluiting bij de doelgroep wanneer je de juiste vragen stelt

Meer weten over online klantfeedback?
Bekijk onze brochure 

Neem contact met ons opThe Feedback Company partner

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company