ACN installatiebedrijf Emmeloord website voor tablets en mobiel

1 mei 2017 om 13:24

Steeds meer gebruikers van internet gebruiken daarvoor hun 'mobieltje' of tablet. Het goed kunnen bekijken van een website via een mobiel wordt dan ook steeds belangrijker. Voor ACN Techniek, installatie bedrijf uit Emmeloord heeft Alstro Media een gebruiktvriendelijke website gebouwd. De website 'rekt mee' bij mobiel gebruik worden grote zware foto's niet getoond. Op deze manier komt alle belangrijke informatie op de juiste manier bij de bezoeker terecht.

ACN techniek Emmeloord B.V. is een installatiebedrijf dat zich bezig houd met vele activiteiten binnen de installatie branche. Onze dienstverlening wordt gedreven door perfectie, wij hechten aan persoonlijk contact, zijn flexibel en hebben een ijzersterke 24-uurs service dienst.

ACN staat voor vakkundige installatiewerk, we werken met zeer ervaren monteurs die hun vak in de installatietechniek goed verstaan.ACF nieuwe website

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company