ALERT: ISDN stopt!

27 maart 2019 om 15:51

Ook al lijkt 1 september 2019 nog ver weg, voor je het weet is het zover. ISDN verdwijnt vanaf die dag, het wordt namelijk niet meer ondersteund. Ontwikkelingen op het gebied van de cloud en internet hebben ervoor gezorgd dat deze techniek inmiddels volledig achterhaald is.

| Maakt jouw bedrijf nog gebruik van ISDN?
Dan is het belangrijk om op zeer korte termijn te gaan kijken welke vorm van telefonie er bij jouw bedrijf past. Wij gaan graag met je in gesprek om samen te onderzoeken welke optie voor jouw bedrijf het meest interessant is.

| Maar welke opties zijn er dan beschikbaar?

De oplossing die het dichtst bij de traditionele telefooncentrales ligt, is een overstap naar Hosted Telefonie (Hosted VoIP). Hiermee krijg je de beschikking over een complete telefooncentrale in de cloud die volledig is aan te passen naar eigen wens en eisen.

Groot voordeel van Hosted VoIP is dat de cloud-omgeving altijd beschikbaar is en daardoor is jou bedrijf altijd bereikbaar. Daarnaast biedt deze oplossing zeer veel flexibiliteit doordat maandelijks wijzigingen kunnen worden doorgevoerd en er hoeft niet meer te worden geïnvesteerd in een dure telefooncentrale op locatie met bijbehorend onderhoud.

Hosted VoIP is naar eigen wens in te richten waarbij de volgende opties mogelijk zijn:

  • ·         Keuzemenu, wachtrij
  • ·         Belgroepen
  • ·         Vast-Mobiel integratie (mobiele telefoon onderdeel maken van het vaste telefonienetwerk)


| Bel je en wordt je vooral mobiel gebeld?
Dan is een overstap naar volledig mobiel bellen misschien een betere optie voor jouw bedrijf. ACF Bentveld biedt verschillende abonnementen en abonnementsvormen aan. Onbeperkt bellen, bellen en dataverbruik delen met je medewerkers uit één groepsbundel, gratis onderling bellen, voordelig bellen en internetten in het buitenland; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

| Weten welk zakelijk abonnement het beste bij jouw past?
Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunnen wij je vervolgens volledig begeleiden en ondersteunen in de overstap naar de meest geschikte oplossing zodat je ook na 1 september 2019 goed bereikbaar bent voor je klanten en leveranciers.

Neem contact op via: 
Tel. 0527 85 85 85 
E-mail: info@acfbentveld.nl ISDN stopt per 1 sept 2019

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company