Alwin: ‘VoIP als oplossing voor MKB-sector in de Noordoostpolder’

24 mei 2017 om 12:16

Ons team heeft een nieuwe aanwinst, genaamd Alwin. Hij is onze VoIP vakman. U heeft vast al veel gehoord over VoIP. Het zou goedkoper moeten zijn. Maar wat is het voordeel concreet voor u?

Onze klanten die zijn overgestapt van Quattrovox naar internetbellen hebben de voordelen inmiddels ervaren. Een lagere telefoonrekening, de gewilde uitbreiding die niet mogelijk was met hun oude systeem en een soepel werkend belschema.

Een ander voordeel is dat men geen eigen dure telefooncentrale hoeft te kopen en te onderhouden. Met hosted voice kan men via de vertrouwde telefonie aanbieder bellen zonder een eigen telefooncentrale op locatie. En dat maakt VoIP zo aantrekkelijk voor de MKB-sector.

Meer weten? Alwin staat u graag te woord, tel. 0527 85 85. Hij maakt graag voor u een vrijblijvend voorstel.Alwin Oenema

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company