Cameratoezicht voor MKB-ers en agrariërs

22 mei 2017 om 16:29

Als u op het land bent wilt u wel toezicht houden op uw erf. En als u thuis bent wilt u wel de dieren in de gaten houden. Met een camera kunt u zien wat er gebeurt als u er niet bent.

En wilt u cameratoezicht gebruiken als aanvulling op uw beveiliging? Een camerasysteem heeft twee voordelen op het gebied van beveiliging, het schrikt af en het verzamelt bewijsmateriaal.

Er hoeft geen computer opgestart te worden om de camerabeelden te bekijken. U bekijkt live of oude beelden gewoon via uw smartphone of tablet, overal en altijd.

Kies voor optimaal toezicht op uw erf, achterkant van uw pand, bedrijfsunit, voorraad of kostbare apparatuur met een camerasysteem. Neem voor meer informatie contact op met uw contactpersoon bij ACF Bentveld automatisering.Cameratoezicht voor MKB

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company