Even voorstellen… Amando Vledder

22 juni 2017 om 15:34

Amando Vledder versterkt vanaf deze week ons team! Amando ken je wellicht al en is al een tijdje bekend binnen ACF Bentveld. Amando is namelijk vers van de pers en heeft het afgelopen jaar de stage van zijn opleiding applicatie ontwikkeling van het ROC bij ons gevolgd. Nu Amando ons team komt versterken, stellen we hem graag (nogmaals) aan je voor.

Amando, je bent vers van de opleiding applicatieontwikkeling is je stage bij ACF zo goed bevallen dat je nu blijft?

Haha, ja zeker. De afgelopen stage heb ik met veel plezier bij ACF Bentveld mogen doorbrengen. Datgene wat ik heb geleerd op school (en daarbuiten) heb ik bij ACF Bentveld in de praktijk kunnen brengen. Tijdens mijn stage heb ik mooie opdrachten mogen doen voor onder andere verschillende takken van Mateboer, Zignea en ik heb ook de tijdrijden app gemaakt.

Kan je eens wat over jezelf vertellen Amando?

Tuurlijk, ik ben inmiddels 17 lentes jong en al mij hele leven woonachtig in het mooie Emmeloord. Al vanaf jongs af aan houd ik mij bezig met computers en het ontwikkelen van applicaties en met de trend van smartphones ook steeds meer met apps. Dit doe ik vaak tot ‘s avonds laat. Want wanneer je eenmaal bezig bent, vergeet ik de tijd gewoon.

Waarvoor kunnen we bij ACF Bentveld bij jou terecht?

Bij ACF Bentveld houd ik mij bezig met alles op het gebied van applicaties, applicatiebeheer en apps. Mocht je voor welke toepassing dan ook een applicatie of app willen, dan komt deze van mijn hand bij ACF. Maar waar nodig spring ik ook bij met het bouwen van websites.

Wat voor soort apps bouw je?

Apps en applicaties zijn er voor vele soorten toepassingen. Bijvoorbeeld voor registratie, planning, maar ook voor het beheer van bijvoorbeeld data. Voor vrijwel iedere uitdaging binnen een bedrijf is er wel iets waarvoor je een app of applicatie kunt gebruiken. Welke de beste is van deze twee, hangt vaak af van de soort toepassing.

Wat kun je niet?

Ha, genoeg hoor. Het ICT gebeuren laat ik liever over aan mijn collega’s. Ik weet er wel iets vanaf, maar niet zoveel als hun!

Mochten we meer over je willen weten, waar kunnen we dan terecht?

Bij ACF Bentveld natuurlijk. Ik denk graag mee voor een goede oplossing. Ik ben te bereiken op 0527-858585 of per mail op amando@acfbentveld.nl. Ohja, de koffie staat altijd klaar!Amando Vledder

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company