Even voorstellen… Colin Stulp

19 december 2018 om 10:01

Al even is Colin bij ons team werkzaam als echte ICT’er. Sommigen van jullie hebben hem ongetwijfeld al een keer voorbij zien komen. In deze blog blikken wij nog even terug op wie Colin is en wat hij het eerste jaar al heeft meegemaakt.

Colin komt rechtstreeks van de opleiding ICT Beheerder aan het ROC Friese Poort in Emmeloord. Zelf leek hem de defensie wel wat, maar uiteindelijk heeft hij besloten om na zijn stages toch bij ACF Bentveld te blijven. Sinds juli 2018 is hij volledig werkzaam bij ons. Colin (19) is geboren en getogen in Emmeloord en woont hier nog bij zijn ouders.

De meeste kennen je inmiddels wel, maar wat doe je verder nog in het dagelijks leven?

Buiten mijn werk sleutel ik graag aan apparaten en voertuigen. Zo wil ik nog wel eens een telefoontje repareren als die het niet meer doet, maar verder blijft de ICT op het werk, haha. Aan voertuigen sleutel ik wel veel. Denk hierbij aan brommers, scooters en binnenkort ook een auto die voor de APK moet. Hoe dat precies gaat, moeten we nog even zien, maar het komt wel goed. Dit is dan ook vaak het motto van Colin, hij weet overal wel een oplossing voor.
In het weekend drink ik graag een biertje met vrienden. Dat vind ik wel erg gezellig! Qua sportiviteit doe ik aan UCT (ultimate Combi Training). Dit is sporten met je eigen lichaam. Zodoende leer je jezelf écht kennen! Je bent na een zware training gewoon echt helemaal gesloopt! Soms heb ik hier écht wel een aantal dagen last van.

Waarom de move om niet voor defensie te gaan?

‘’Ik vind het toch wel leuk hier. Het is prima zo.’’ Maar ook wel de zekerheid triggert hem om bij ACF Bentveld te blijven waar hem na zijn studie een baan is aangeboden. Misschien wil ik in de toekomst ook wel doorleren. Met een parttime opleiding of middels cursussen, maar daar ben ik nog niet over uit.

Waarvoor kan men bij jou terecht?

Alles over de Wi-Fi omgeving vind ik erg leuk en het wordt steeds interessanter. Het is mooi om alles aan elkaar te koppelen en een omgeving te creëren die werkt. Ik wordt blij van een vol bereik met alle functionaliteiten. Verder kan ik inmiddels aardig uit de voeten op het gebied van ICT. Maar voor de bouw van een website hoef je niet bij mij aan te kloppen, dat laat ik liever aan mijn collega’s over.

Wat heb je afgelopen jaar zoal meegemaakt?

Een van de leukere projecten die ik in mijn tijd bij ACF Bentveld heb meegemaakt is toch wel de bouw van de nieuwe omgeving bij MCM (zie ook hier). Hierbij hebben we echt als team echt goed samengewerkt. Dat was mooi om te zien.
Daarnaast zag ik in het begin meteen al dat ik werd geaccepteerd in de groep. Dat vond ik erg fijn. Verder zie je dat de communicatie erg goed is. Zowel intern als extern loopt dit vaak op rolletjes.

Waarin ben je zelf ontwikkeld?

Vooral op het gebied van communicatie. Toen ik net van school kwam was dit wel een dingetje. Maar al doende leert men zeggen ze dan. Maar ook vakinhoudelijk ben ik ook veel beter geworden. Denk hierbij aan VOIP, Wi-Fi, systeembeheer en configuraties. Bovendien, wanneer ik iets niet weet, weten mijn collega’s dit vaak wel. Zij helpen mij allemaal graag.
Maar ik wil mijn kennis graag nog verder uitbreiden binnen de ICT. Zo kan ik klanten nog verder helpen.

Mocht iemand gebruik willen maken van je expertise, waar kunnen ze dan terecht?
Dat vind ik leuk! Natuurlijk kunnen ze mij mailen op colin@acfbentveld.nl maar ze mogen mij ook bellen op 0527-858585. Bij technische problemen kom ik natuurlijk graag bij je langs.



Colin Stulp

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company