Even voorstellen... Geert Jan Stenvert

22 mei 2017 om 16:57

Geert Jan Stenvert is sinds kort het nieuwe gezicht bij ACF Bentveld. Voor online optimalisatie moet je hem hebben! Graag vertellen we je meer over Geert Jan.

Kan je eens wat over jezelf vertellen?

Zeker, Mijn naam is Geert Jan Stenvert en ik ben 23 jaar oud. Ik ben woonachtig in Sneek. Onlangs heb ik mijn Bachelor marketingmanagement behaald aan de NHL in Leeuwarden. Waarbij mijn eindscriptie ging over social media marketing en met name Facebook.

Kan je eens wat meer vertellen over je scriptie?

In mijn scriptie heb ik voor een bedrijf een social media plan gemaakt om meer naamsbekendheid (en uiteindelijk omzet) te genereren middels social media. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan over de hele wereld om een zo gefundeerd mogelijk plan op te zetten. Dit gaat in op zowel organisch als betaald bereik.

Wat maakt jouw kennis anders dan anderen?

Ik richt mij voornamelijk op de doelgroep. Wat doet iemand op bijvoorbeeld Facebook, waar gaat zijn/haar interesse naar uit en wat maakt het dat deze persoon interesse in jouw bedrijf heeft? Dit luistert nogal nauw en met met een nauwkeurige doelgroep bepaling wordt je nóg relevanter voor de doelgroep en je geeft geen onnodig budget uit aan groepen die niet interessant zijn voor je bedrijf.

Waarvoor kunnen we naast social media bij je terecht?

Mijn voornamelijk specialiteiten voor ACF Bentveld zullen liggen in Facebook marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO). Op deze vlakken wil ik mij voornamelijk richten. Verder heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van conversieratio optimalisatie en kleurenpsychologie. Hier blijkt namelijk ook nog veel winst te zitten voor het MKB. Tip: over kleurenpsychologie heb ik ook een blog geschreven voor Marketingfacts die inmiddels ruim 31.000 keer is gelezen.

Waarvoor kunnen we jou absoluut niet gebruiken?

Haha, ik heb weinig verstand van programmeren. Een basis website opzetten lukt nog wel, maar dan houdt het wel op… Gelukkig kan je hiervoor bij mijn collega’s terecht!

Waarom is jouw keuze op ACF Bentveld gevallen?

Na mijn opleiding hadden drie bedrijven interesse in me. Dit was een erg moeilijke keuze, omdat ik niemand wil teleurstellen. Uiteindelijk is de keuze op ACF Bentveld gevallen. ACF Bentveld is een mooi bedrijf die alle facetten van automatisering tot bijvoorbeeld marketing in eigen beheer heeft. Daarnaast gaan ze mee met de tijd, staat er een goede basis die we graag gezamenlijk willen uitbouwen en geven ze mij de ruimte om te excelleren. Maar niet minder belangrijk, het gevoel was ‘gewoon’ goed.

Wat heb je voor ACF Bentveld gedaan?

Voor ACF Bentveld deed ik Commerciële Economie aan de NHL en heb ik in de vrije uurtjes al voor vele verschillende bedrijven mijn expertise ingezet.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben een groot liefhebber van wielrennen. Ik volg nagenoeg alles op dit gebied waaronder, uitslagen, ontwikkelingen in de sport en het materiaal. Zelf kom ik redelijk uit de voeten op de racefiets en binnen het tijdrijden. Al staat dit nu wel wat op een lager pitje.
Naast het wielrennen vind ik mijn passie voor aquaria. Zelf heb ik 2 bakken en hier vind ik even de rust terug in het hectische dagelijkse leven.

Neem je iets mee vanuit bijvoorbeeld je sport in het werk?

Wanneer ik ergens voor ga, zet ik me ook volledig in. Discipline is binnen het wielrennen erg van belang en dit zal ik ook meenemen in mijn werk.

Mochten we meer over je willen weten, waar kunnen we dan terecht?

Als specialist in social media kan je me uiteraard vinden op de alom bekende kanalen waaronder Facebook en LinkedIn. Maar wanneer er bijvoorbeeld vragen zijn, ben ik natuurlijk te allen tijde bereid om deze te beantwoorden. Zowel real live als telefonisch op 0527 85 85 85.Geert Jan Stenvert

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company