Even voorstellen... Mark Verwer

5 februari 2018 om 11:09

Per 1-2-2018 is Mark Verwer (weer) een nieuw gezicht bij ACF Bentveld Webs & Apps. Mark was gedurende zijn studententijd al een bekend gezicht bij ACF Bentveld. Hij vertaalde destijds de theorie op het gebied van programmeren naar de praktijk.
Mark wordt onze projectbegeleider en zorgt ervoor dat alles nog meer op rolletjes gaat lopen.

 

Wie is Mark Verwer?

Ik ben Mark Verwer (26) en nét afgestudeerd aan het HBO. Ik heb met veel plezier in Groningen - Business IT & Management - gestudeerd. Mijn afstudeeronderzoek heb ik gedaan voor MCM/TCM uit Marknesse. Voor hun heb ik een uitgebreid calculatiemodel ontwikkeld waarbij eenvoudig het overzicht kan worden bewaard en daarnaast wordt een fikse kostenbesparing gerealiseerd.

Wat maakt jou uniek?

Alvorens ik begon met HBO, heb ik op het MBO de ICT opleiding gevolgd. Mede door deze voorkennis kan ik de technische kant van development eenvoudig vertalen in Jip en Janneke taal naar de uiteindelijke klant. Dit geldt natuurlijk voor twee kanten. Een klantvraag kan ik weer door vertalen naar de developers. Kortom, meedenken naar optimale oplossingen voor de klant met een technische achtergrond.

Zelf programmeer ik liever niet. Ik krijg systemen wel werkend maar meestal is het niet ‘logisch’ vanuit de ogen van rasechte developers. Hier brand ik dan ook liever niet mijn vingers aan.

Waarom ACF Bentveld?

Alvorens ik met mijn HBO opleiding begon, had ik een bepaalde functie voor ogen bij het afronden van de opleiding. ACF Bentveld bood mij precies deze functie. Zo was de keuze snel gemaakt.

Wat doe je in je vrije tijd?

Na een mooie werkdag maak ik graag nog wat tijd vrij om een balletje te trappen bij het eerste van SVM. Hier sta ik als laatste man. Uitgeput na een mooie wedstrijd speelt hij graag Fifa, drinkt een biertje en gaat hij er graag op uit met vrienden. Het liefst in combinatie met elkaar!

Wat neem je mee vanuit je sport naar je werk?

Vanuit mijn sport onderhoud ik graag relaties. Klantcontact is daarom een mooi één tweetje. Hier kijk ik echt naar uit en geeft mij energie.

Mochten we meer over je willen weten, hoe kunnen we jou bereiken?

Uiteraard ben ik 5 dagen per week bij ACF Bentveld te vinden. Kom eens langs voor een bak koffie. Daar maak ik graag tijd voor vrij. Verder kun je mij bij specifieke vragen natuurlijk altijd bellen (0527 – 85 85 85) of natuurlijk mailen.Mark Verwer

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company