Even voorstellen… Martin de Jongh

22 mei 2017 om 16:44

Even voorstellen… Martin de Jongh

Martin de Jongh is sinds vandaag het nieuwe gezicht bij ACF Bentveld! Martin gaat ons verkoopteam versterken en richt zich nu ook op computers, laptops en de bijbehorende accessoires. Maar heeft al jaren lange ervaring met alles op het gebied van kantoor. We vertellen je graag meer over Martin.

Martin, super dat je het team van ACF Bentveld komt versterken. Kan je eens wat over jezelf vertellen.
Uiteraard, mijn naam is Martin de Jongh en ik ben inmiddels alweer 46, woonachtig in Emmeloord en vader van 2 mooie kinderen, namelijk Bas en Kim. Daarnaast heb ik een lieve vrouw Rinske.
In mijn vrije tijd houd ik van skiën, fitness en loop ik zo’n 3x per week hard. Ik ben een sociaal en betrouwbaar persoon en ik houd van transparantie. Hier hecht ik veel waarde aan.
Verder vind ik het heel belangrijk om gewoon lekker te leven, mensen te ontmoeten en om te reizen.
Ik houd van vakantie om mij weer helemaal op te laden om er weer vol energie tegenaan te kunnen.
In de winter kun je mij vinden op de lange latten en in de zomer op de surfplank.

Waarvoor kunnen we bij jou terecht bij ACF Bentveld?
Ik heb jarenlange ervaring in de kantoorbranche voor alle vragen hierover ben ik te bereiken. Bij ACF Bentveld houd ik mij nu ook bezig met pc’s, kopieerapparaten zowel met als zonder teller tic contracten en alle toebehoren hiervan.

Waarvoor kunnen we niet bij jou terecht?
Programmeren en online marketing. Dit laat ik graag over aan mijn collega’s!

Mochten we meer over je willen weten, waar kunnen we dan terecht?
Wanneer je vragen over mij hebt of vragen waarbij ik je kan helpen, sta ik je graag te woord. Je kunt mij mailen op: martin@acfbentveld.nl en bellen op zowel 0527-858585 als 06-13614830. Maar uiteraard kom ik ook graag bij je langs!Martin de Jongh

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company