Even voorstellen… Niels Tuytel

10 januari 2019 om 09:58

ACF Bentveld groeit momenteel behoorlijk! Daarom is sinds december 2018 is Niels Tuytel (28) werkzaam bij ACF Bentveld. In ieder geval al een bekende achternaam. Daar hebben we er inmiddels meer van rondlopen! Maar toch is de move van Niels wel een verrassende. In deze blog leggen we uit waarom.

Niels was voorheen altijd woonachtig in Culemborg. Naast Culemborg heeft hij zijn jeugd doorgebracht in Utrecht. Daar waar zijn roots liggen.
Na een leerzame periode als service desk medewerker bij FrieslandCampina, heeft Niels zo’n 2,5 jaar de tijd van zijn leven gehad in Amsterdam bij Alliander. Hier zorgde hij samen met een andere collega voor zo’n 800 werkplekken van al zijn andere collega’s. Als er een probleem was met een werkplek, trokken ze bij Niels aan de bel. Helaas werd dit werk op den duur wel erg routinematig waardoor hij minder uitdaging zag. Bovendien waren er weinig doorgroeimogelijkheden volgens Niels. Hierdoor zocht Niels een nieuwe uitdaging in zijn werk. Hierbij kwam, uiteraard, ACF Bentveld ook op zijn pad. Hij is hiervoor zelfs recent naar Emmeloord verhuisd. Niels: ‘’Ik koos voor ACF Bentveld vanwege de goede verhalen en omdat het een goed lopend bedrijf is.’’

Wat doe je voornamelijk in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd game ik veel en kijk ik veel Netflix. De bekende series zijn inmiddels de revu al gepasseerd. Maar ook ben ik echt fan van de Formule 1. Zo kijkt hij alweer uit naar komend seizoen. Om zelf in vorm te blijven sport ik drie keer in de week. Ik doe aan krachttraining. ’s Avonds na het werk en na het eten gebruik ik verschillende apparaten om in vorm te blijven. Momenteel doe ik dat nog thuis. Maar het plan is wel om weer naar een sportschool toe te gaan.

Wat zijn je eigenschappen?

Men omschrijft mij als een rustige jongen. Ik kijk meestal even de kat uit de boom. Maar ben van mijzelf erg nieuwsgierig. ‘Als ik iets nieuws heb ontdekt, moet het altijd gelijk werken. Dit kan soms tot wel midden in de nacht duren’. Hierdoor ben ik ook erg gedisciplineerd en doorzettend. Ook houd ik van technische snufjes en dingetjes. Dit voornamelijk op elektronisch gebied en met name computers. Zo ben ik zelf ook thuis bezig met automatisering. Dat vind ik gewoon leuk!

Wat komt er nu zoal op je pad bij ACF Bentveld?

Vooral veel nieuwe dingen en informatie. In mijn inwerkperiode is het nog vooral veel leren. Maar ik ben er van overtuigd dat ik mijn draai straks vind. Het leukste en uitdagendste aan mijn werk vind ik de high tech ontwikkelingen. Alles ontwikkelt erg snel! Maar daarnaast zou ik ook alles willen weten over onze klanten om die zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.

Waar heb je je over verbaasd?

Ik heb me in de eerste periode vooral verbaasd over de kennis van mijn collega’s. Het niveau is hier echt wel hoog! Bovendien heeft ieder wel zijn eigen specialiteit. Voor mijzelf wil ik mij in de toekomst meer richten op cloud oplossingen. Ik zie dat wel als de toekomst voor het MKB.

Wat laat je liever aan collega’s over?

VOIP, daar heb ik niet zoveel mee :-) Maar misschien komt dat ooit nog!

Ambities?

Mijn ambitie was altijd om systeembeheerder te worden. En dat ben ik nu! Daar ben ik al erg blij mee. In de toekomst zou ik graag zelfstandig mooie oplossingen willen bieden. Dat wordt de volgende stap.

Wil je zelf nog wat kwijt?

Ik heb er ontzettend veel zin in en ik zal er alles aan doen om iemand tot dienst te kunnen zijn.

Met deze mooie afsluiter wensen wij Niels natuurlijk veel succes en plezier toe in zijn nieuwe werkomgeving. Jullie zullen ongetwijfeld nog wat van hem horen…

Contact opnemen met Niels? Dat kan! Je mag hem mailen op niels@acfbentveld.nl. Maar de beller is sneller op 0527-858585.Niels Tuytel

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company