Haal meer uit je Facebook bedrijfspagina

23 mei 2017 om 10:59

‘Facebook marketing? Maar dat is toch niet nieuw’, horen wij je denken.

Je denkt misschien aan de alom bekende like/deel/win-acties. Een like is misschien makkelijk te scoren op Facebook, maar wat is een like waard? Je wilt méér dan een like. Je wilt echt resultaat zien. En daar kunnen wij mee helpen. Bijna alles is mogelijk met behulp van Facebook advertenties.

De meeste bedrijven willen een zakelijke pagina op Facebook omdat iedereen op Facebook zit. Maar het sociale platform moet een middel zijn en niet een doel op zich. Waarom zou je Facebook (advertenties) inzetten?

  • Meer naamsbekendheid
  • Meer kennis verspreiden over je product/dienst
  • Meer leads, inschrijvingen en verkoop


But first: Content
Social media begint met content. Als je niets te vertellen hebt, wil je ook niet op een podium staan. Daar helpen we je allereerst mee. We beginnen met een social media plan met duidelijke actiepunten. Dit kan heel simpel met het posten van geschreven nieuws. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan foto’s, infographics, video’s, online magazine, blog, e-book, interview, een wedstrijd…
Met behulp van een kalender zorgen we ervoor dat je weet wat er per maand/week geschreven en gepubliceerd moet worden.

Tip: Houd het interessant en vermijd teveel commercie. Wie bladert niet snel een brochure door, of zapt weg bij reclame op tv. Op social media is dit echt niet anders.

Segmentatie
Als één van je doelen is om meer mensen te bereiken die binnen jouw doelgroep vallen dan is segmentatie heel belangrijk. Facebook noemt dit ‘targeting’ met betrekking tot hun Facebook Ads.
Er zijn heel veel filters beschikbaar zodat jij precies diegene bereikt die je wilt bereiken. Met welk ander advertentie middel bereik jij alleenstaande vrouwen met kinderen met een interesse in body building?
Weet je niet precies wie jouw ideale klant is? Wij bekijken aan de hand van de profielen van je huidige volgers wie je doelgroep is. Vervolgens we kijken naar het uitbreiden en ‘targeten’ van deze groep (nieuw publiek).

Jouw doel
Kent jouw omgeving jouw bedrijf, product of dienst nog niet? Of wil je mensen informeren en daarmee een expert status verwerven? Of wil je e-mailadressen van jouw doelgroep verzamelen voor het verspreiden van nieuwsbrieven? Wij weten hoe en wat je precies moet doen om dit soort doelen te behalen.

Graag introduceren we zo vlak voor het einde van het jaar ons nieuwe teamlid bij ACF Bentveld. Geert Jan Stenvert gaat Facebook marketing en zoekmachine optimalisatie toepassen bij onze klanten. Wij willen graag onze kennis verspreiden. Zodat jij méér uit Facebook haalt.

Bel gerust naar Geert Jan, via 0527 85 85 85 (vrijblijvend!). Hij staat je graag te woord en wil dolgraag de mogelijkheden delen van Facebook.Haal meer uit je Facebook bedrijfspagina
Facebook infographic

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company