Interessante workshops

22 mei 2017 om 16:46

Op 15 en 16 februari hadden we bij ACF Bentveld twee informatieve kennisavonden. We mogen in totaal meer dan 100 enthousiaste klanten en partners verwelkomen om 'iets' over Facebook en cybercrime te vertellen. We hebben op beide avonden vele open monden mogen aanschouwen over wat er zich momenteel allemaal afspeelt in de online wereld en wat er allemaal wel niet mogelijk is. De reactie bij Facebook was, wauw, Dit wist ik echt niet! Waarna men bij cybercrime terughoudender werd over het verstrekken van informatie via het internet.
En of deze kennisavonden een succes waren? Zeker! We zijn momenteel de mogelijkheden aan het onderzoeken voor toekomstige workshops. Tip van de aanwezigen, kom de volgende keer ook!presentatie Geert Jan Facebook
presentatie Emiel cybercrime

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company