Klant aan het woord: Greve bv Emmeloord

23 mei 2017 om 10:36

Greve BV is een mechanisatiebedrijf dat een enorme groei heeft meegemaakt de afgelopen jaren. In 2007 had Greve ‘nog maar’ 3 filialen en had elke vestiging een eigen automatiseerder. Die verdeeldheid was geen ideale situatie. Met de aanschaf van de nieuwe server in 2010 is Greve op zoek gegaan naar één vaste automatiseerder in de omgeving van Emmeloord en kwam uiteindelijk bij ACF Bentveld automatisering uit.

Systeembeheer

Het bedrijf van Greve bestaat uit drie takken namelijk Agrotechniek, Groentechniek en Industrie. Ze zijn onder andere gevestigd in Emmeloord, Dronten, Zeewolde, Akkrum en Bolsward. Aan de buitenkant ziet men wel zeven vestigingen, maar ‘binnen’ is de ICT-infrastructuur zo geregeld dat het één bedrijf blijft. Dankzij de inrichting van de servers kunnen alle medewerkers van de verschillende vestigingen er moeiteloos en razendsnel werken. Ook heeft ACF Bentveld voor Greve een eigen cloud oplossing gecreëerd.

Is dat lastig, werken met collega’s verspreid over zeven verschillende vestigingen? Wim Ballast van Greve zegt van niet. ‘Er is veel telefonisch en mail contact. De inrichting van de ICT speelt hierbij natuurlijk een belangrijke factor’. Een interne systeembeheerder hebben ze niet. Vanwege de omvang van het bedrijf en hun ervaringen met ACF Bentveld hebben ze het systeembeheer aan ACF Bentveld uitbesteed. ‘We hebben te maken met een aantal vaste aanspreekpunten bij ACF die onze vragen behandelen en met ons meedenken’.

Richard, het voornaamste aanspreekpunt voor Greve, figureert als een soort waakhond. Het systeembeheer is op afroep maar hij geeft ook aan als er preventief onderhoud nodig is. ‘Er wordt dus gevraagd en ongevraagd advies gegeven. Juist het meedenken maakt dat wij tevreden zijn met ACF als ICT-dienstverlener’, aldus Wim. Naast het systeembeheer hebben we alle ICT-apparaten geleverd. Van printers en computers tot aan de internetverbindingen aan toe.

Applicatie

Ook wordt er gebruik gemaakt van de diensten van ACF Bentveld media. Greve heeft een app laten ontwikkelen voor de vertegenwoordigers. ‘Het huidige softwareprogramma waar we mee werken kan de functionaliteiten niet bieden waar we naar op zoek waren. Dus zijn we met deze wensen bij ACF Bentveld media terecht gekomen. Tot nu toe zijn we tevreden met de app die momenteel in testfase is’.

In de app kunnen de vertegenwoordigers hun bezoeken bijhouden en plannen. Ook kunnen ze voor collega’s afspraken inzien en plannen. Verder is er een uitgebreide klanthistorie te bekijken en is er een koppeling gemaakt met het bedrijfssysteem. Dat betekent onder andere dat de afspraken die in de app zijn gemaakt door de vertegenwoordigers automatisch in hun Outlook agenda verschijnen. De app zal eind dit jaar ingevoerd worden.

Toekomst

De landbouw sector is sterk in beweging. Merken wisselen, prijzen schommelen en quota’s verdwijnen. Greve heeft de nodige voorbereidingen voor de toekomst getroffen. Wij als ACF Bentveld zijn best een beetje trots dat we Greve als klant mogen noemen.Greve BV aan het woord

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company