Klant aan het woord: Groothuisbouw Emmeloord

23 mei 2017 om 10:43

Het is inmiddels 8 jaar geleden dat Groothuisbouw verhuisde van hun oude locatie naar Emmeloord. Door de verhuizing waren ze op zoek naar een nieuwe ICT-partner. De keuze viel op ACF Bentveld automatisering en dat was de start van een jarenlange succesvolle samenwerking. Van systeembeheer tot geheel nieuwe website, waarvan de nieuwste begin oktober is gelanceerd!

Systeembeheer

Groothuisbouw wilde korte lijnen. Vandaar dat ze tijdens de verhuizing naar Emmeloord gekeken hebben naar een lokale ICT-partner. Onze contactpersoon Frank van Boven komt zelf uit het automatiseringsvak en wist precies wat hij zocht in een automatiseerder.

Groothuisbouw heeft een aantal keren intern een systeembeheerder aangenomen. Omdat het niet een volledige vacature was, werd het vaak een combi-functie. Dat werkte helaas niet, en daarom kwam Groothuisbouw met de vraag of er een vaste systeembeheerder van ACF Bentveld op locatie kon komen. Alwin, hun vaste systeembeheerder, pleegt preventief onderhoud aan hun nieuwe server en beantwoord gebruikersvragen. ‘Dat de systeembeheerder hier werkt op een vaste dag in de week is een uitkomst en bevalt tot op heden erg goed’, deelt Frank.

Investeren in online

De afgelopen vijf jaar heeft ACF Bentveld media al heel wat online projecten mogen aanpakken, van nieuwe website tot applicatie. Online aanwezigheid is zeer belangrijk voor Groothuisbouw. ‘De meeste klanten komen via Google bij ons terecht. Dus dan is het noodzakelijk om te investeren in zoekmachinemarketing, communicatie en een goede online positionering. Via ACF Bentveld kwam ik in contact met Cees Tuytel, die nu zelf onderdeel is geworden van ACF Bentveld.’ ACF Bentveld media heeft door de jaren heen inmiddels al drie keer een volledig nieuwe website voor Groothuisbouw geprogrammeerd.

Applicatie

‘Wij hebben een huizenboek gemaakt waar al onze modellen, uitvoeringen, indelingen, kortom keuzes in staan verwerkt. Dit heeft ons een hoop tijd gekost om te visualiseren en structureren. Een klant wees ons op de mogelijkheid om het huizenboek te vertalen in een digitale applicatie, aldus Frank. Het bouwen van de module werd uiteindelijk aan ACF Bentveld media toevertrouwd. Het was een heuse klus, maar het resultaat mag er zijn. Het is een applicatie geworden waarbij de bezoeker keuzes kan maken en als ware zijn eigen huis kan bouwen. De bezoeker ziet direct hoeveel dit hem gaat kosten. ‘Deze mogelijkheid is uniek in onze sector en maakt echt het verschil in het aantrekken van potentiële klanten. Transparantie is één van onze kernwaarden en de applicatie sluit hier naadloos bij aan. Door de samenwerking met ACF Bentveld media staat er nu een online product dat echt voor ons werkt’.

Streven naar perfectie

De nieuwste website van Groothuisbouw is afgelopen oktober gelanceerd. Het bedrijf staat al jaren als eerste onbetaalde link in Google met de zoekwoorden ‘huis laten bouwen’. Een prestatie om trots op te zijn, maar waar ook elke dag hard voor gewerkt moet worden. Groothuisbouw streeft naar perfectie en wij zijn trots dat ACF Bentveld hier regelmatig een steentje aan mag bijdragen.Logo Groothuisbouw emmeloord

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company