Klant aan het woord over Facebook Marketing: klimrek.nl

22 juni 2017 om 14:31

Voor klim- en klautermaterialen, schommels en buitensporttoestellen moet je bij klimrek.nl zijn. Jac Koolen van klimrek.nl heeft de Facebook marketing cursus gevolgd. Jac probeert hier vooruitstrevend in te zijn en te kijken naar kansen die voor hem en zijn markt aantrekkelijk zijn. Hij wil graag van alles iets weten om daarover mee te kunnen praten en mee te kunnen denken. Vandaar dat Jac heeft meegedaan aan de Facebook cursus van ACF Bentveld.

Facebook marketing

Jac, kun je ons iets vertellen over wat je voorheen met Facebook hebt gedaan en wat daarvan het resultaat was? ''Normaal gesproken zette ik wat leuke foto's met wat tekst op onze bedrijfspagina, maar het probleem daarbij is dat je alleen vrienden en de bestaande klanten grotendeels bereikt. Op zich ging dit prima maar in mijn beleving kon er veel meer uitgehaald worden alleen ik wist niet hoe. Daarnaast kom je op een gegeven moment in een soort cirkel en er komt dan weinig nieuwe aanwas bij. Dat moest anders dacht ik om nieuwe aanwas te kunnen krijgen.'' aldus Jac.

Wat ging er mis?

Soms had ik niet zoveel motivatie of inspiratie om iets op Facebook te zetten waar toch geen omzet uit voort komt. Zo zat ik dus in dat cirkeltje waardoor er weinig aanwas was.

Wat heb je geleerd tijdens de Facebook cursus bij ACF?

Tijdens de cursus heb ik geleerd hoe je met weinig budget veel kunt bereiken binnen de doelgroep die ook nog eens relevant voor mij is. Zo heb ik hele waardevolle inzichten gekregen waar mijn potentieel ligt. Daarnaast heb ik geleerd hoe je op een goede manier een advertentie kunt maken. Er zijn namelijk zoveel manieren, maar ik heb nu wel geleerd welke ik beter wel kan gebruiken en welke niet.

Ben je alles te weten gekomen wat je wilde weten?

Naast wat ik heb geleerd is vast meer nuttig voor klimrek.nl, maar ik heb veel nieuwe informatie gekregen en kan daarmee goed aan de slag. Onder andere de A/B test is een waardevol inzicht waaruit je veel kunt halen. Je maakt dan meerdere advertenties en je kent meer budget toe aan de advertentie die beter werkt zonder dat dit meer kost. Zo haal je pas echt rendement.

Wat vond je de grootste openbaring van de Facebook cursus voor bedrijven?

Tijdens de cursus Facebook marketing heb ik geleerd wat Facebook al weet van mijn potentiële klanten en dus ook van mij en mijn bedrijf. Dat is echt ongelofelijk! 

Wat doe je nu anders dan eerst met Facebook?

Momenteel heb ik het weer druk met werkzaamheden waardoor ik nu wat minder actief ben. Het plan is om er actiever mee bezig te gaan en de inzichten vanuit de cursus toe te passen.

Wie moet nou echt de cursus Facebook marketing volgen volgens jou?
De cursus is erg interessant voor bedrijven en medewerkers die continu een wisselende klantenkring hebben. Via dit medium is relatief eenvoudig een nieuwe groep aan te boren.

Meer weten over Facebook marketing voor bedrijven?

Vind hier alles over de Facebook marketing cursusFacebook marketing
Logo Klimrek

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company