Klant aan het woord over Facebook Marketing: SH Makelaars

22 juni 2017 om 14:27

Logo SH Makelaars

SH Makelaars is het makelaarskantoor van de regio.
Alleen is SH Makelaars geen traditionele
 makelaar zoals we die kennen. Ze hebben een behoorlijk afgebakende doelgroep. Ze richten zich voornamelijk op aankoopbegeleiding voor particulieren, verkoop van nieuwbouw, verkoop/-verhuur van bedrijfsmatig vastgoed en ook op de agrarische sector. Deze markten bedienen ze ook op een geheel eigen manier. Hierin zijn ze vooruitstrevender dan anderen. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van Facebook marketing. Wie had 5 jaar geleden gedacht een huis te kopen via social media?!

Om dit beter onder de knie te krijgen, hebben ze een Facebook marketing cursus gevolgd bij ACF Bentveld. In deze blog lees je de ervaring van SH Makelaars over de cursus.

Facebook marketing cursus

Kun je wat vertellen over wat je voorheen met Facebook marketing deed Michel?
''Wij plaatsten eigenlijk alleen ons nieuwe aanbod op Facebook om zo meer bekendheid te generen en hopelijk een koper of huurder te vinden ’’. Op het moment dat we bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand in ons aanbod kregen, plaatsten we dat en een enkele keer deden we een promotie. Je weet wel zo'n bericht die voor een paar euro een boost geeft. 

Wat heb je geleerd tijdens de Facebook cursus?

Tijdens de cursus heb ik geleerd dat er meerdere manieren zijn voor het plaatsen van een advertentie op Facebook die veel uitgeberider zijn dan ik vooraf had gedacht. Hierbij valt te denken aan het samenstellen van doelgroepen en het maken van A/B tests. Dit zijn tests waarbij je twee soorten advertenties tegenover elkaar zet, waarna je kijkt welke beter werkt. Je verschuift dan het budget naar de advertentie die het beter doet, waardoor je met hetzelfde bedrag meer rendement haalt.

Ben je alles te weten gekomen wat je wilde weten?

Ja zeker, de cursus was volledig. Al mijn vragen waren beantwoord en alles werd stap voor stap uitgelegd.

Wat vond je de grootste openbaring van de cursus?

Ik wist dat Facebook veel weet over de gebruikers maar na de cursus is mij duidelijk geworden dat ze nog meer weten over mensen dan dat mensen soms zelf over zichzelf weten. Hier maakt de grote blauwe reus heel handig gebruik van.

Wat doe je nu anders dan voorheen dankzij de Facebook cursus?

Ik neem nu meer tijd voor het plaatsen van een betaalde advertentie. Daarnaast denk ik na over de doelgroep die past bij de advertentie om maximaal rendement te halen uit de kosten van een advertentie. 

Voor wie raad je de Facebook cursus aan?

Ik raad de cursus aan voor iedere ondernemer die een product of dient aan de man wilt brengen. Het is een echte aanrader! 

Vind hier alles over de Facebook marketing cursusFacebook marketing
Logo SH Makelaars

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company