Kom netwerken tijdens de Flevoland Netwerkdagen

22 mei 2017 om 16:34

Netwerken is bij uitstek geschikt om contact te onderhouden of nieuwe contacten op te doen. Via je netwerk kom je gemakkelijker aan opdrachten, vooral bij startende ondernemers is dit het geval. Kennen is gunnen!

Waar is het goed voor

Door te netwerken komt u in contact met collega-ondernemers en potentiele klanten. Juist die laatste categorie is interessant voor de meeste bedrijven.

Hoe doe je dat?

Netwerken kunt u overal doen waar u nieuwe mensen ontmoet. Denk aan verenigingen, evenementen, vriendenclubs en verjaardagen. Maar de meest effectieve plekken om te netwerken zijn nog altijd seminars, congressen, workshops en beurzen. Beurzen zijn vaak sectorgericht en een ontmoetingsplek voor collega-ondernemers. Beschouw deze collega-ondernemers niet direct als concurrenten. Wie weet wat een samenwerking teweeg kan brengen. Hier een aantal tips:

  • Houd geen verkooppraatje, maar probeer de mensen te leren kennen
  • Zorg dat je visitekaartjes bewaard en ordent
  • Verstrek alleen uw visitekaartje als u een goed gesprek hebt gehad
  • Combineer offline (ontmoeting) met online (contact onderhouden) netwerken
  • Bereid u voor, wat zijn uw doelen en met wie wilt u netwerken?


Wilt u uw netwerk uitbreiden? Binnenkort kunt u deze tips toepassen op de Flevoland Netwerkdagen. Ook ACF Bentveld automatisering is te vinden op deze beurs. En wij mogen een aantal kaarten weggeven voor deze netwerkbeurs. Vraag de gratis kaarten aan via info@acfbentveld.nl. Vergeet daarbij niet het aantal kaarten en je adres (voor het versturen van de kaarten) te vermelden.

Tot ziens op 21 en 22 oktober op de Flevoland Netwerkdagen!Netwerkdagen Flevoland

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company