Lang afwezig? Stel een afwezigheidsmelding in

19 juli 2017 om 14:18

Ben je langere tijd afwezig of op vakantie? Stel dan de afwezigheidsmelding in Outlook in*. Zo krijgen al jouw relaties en klanten bericht dat je niet aanwezig bent en wie ze eventueel kunnen benaderen om alsnog contact te krijgen.

Maar wat moet er in elk geval in de afwezigheidsmelding komen te staan?

In elk geval dat je niet aanwezig bent en tot wanneer je niet aanwezig bent. Eventueel kun je een beknopte reden van afwezigheid doorgeven. Lees je jouw e-mail in de vakantie echt niet, geef dit dan ook duidelijk aan in de melding en geef daarbij ook aan wie ze eventueel kunnen bereiken wanneer de e-mail een hogere prioriteit heeft.

Onderstaand een voorbeeld:

Geachte afzender,

Hartelijk dank voor uw bericht. In verband met vakantie ben ik afwezig tot 5 augustus en tot die tijd lees ik mijn e-mail niet. Mijn collega’s van afdeling verkoop helpen u graag verder. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer 0527-858585 of het e-mail adres verkoop@acfbentveld.nl . Uw bericht wordt doorgestuurd.

Met vriendelijke groet,
Medewerker X

Functie | Naam bedrijf

*Gebruik je een POP mailaccount, dan is de afwezigheidsmelding in Outlook helaas niet mogelijk. Informeer bij jouw (e-mail) provider of een afwezigheidsmelding via de webmail kan worden ingesteld of stap over op Exchange Online – wij helpen je graag met de overstap naar dit professionele e-mail platform.

Neem contact met ons opAfwezigheidsmelding instellen

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company