Nieuwe website online

12 september 2017 om 11:02

Achter de schermen heeft ACF Bentveld niet stil gezeten. De Webs & Apps afdeling heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd. Deze website maakt gebruik van de nieuwste nieuwe features als een video-display. Daarnaast hebben we de feedback van onze klanten verwerkt in het nieuwe design en is de informatie gemakkelijker te vinden. Naast nieuwe visuele verbeteringen hebben we ook technisch het een en ander verbeterd. Zo zijn we bijvoorbeeld beter vindbaar in zoekmachines als Google maar ook is de sitesnelheid sterk verbeterd.

Natuurlijk nog belangrijker, ACF Bentveld heeft een nieuwe tak van sport geopend. Voor alles op het gebied van kantoor, kantoorinrichting en aanverwante artikelen, ben je nu ook bij ACF Bentveld aan het juiste adres. COMPLEET GEREGELD! Bij ACF Bentveld. En vanaf nu NOG COMPLETER!

Laat je ons weten wat je van de nieuwe website vindt? Dat kan hier.Nieuwe ACF Bentveld website

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company