Terugblik Netwerkdagen 2017

16 oktober 2017 om 14:59

Op 11 en 12 oktober 2017 waren de netwerkdagen Flevoland weer in de bosbadhal in Emmeloord. ACF Bentveld stond er met een opvallende stand die veel bekijks trok. Met het concept 'Kom eens bij ons aan de keukentafel zitten' in geheel jaren '70 stijl is het een opvallende keuze voor een automatiseerder, website&applicatie ontwikkelaar en een projectinrichtingsbedrijf. 
Al geruime tijd werkt ACF Bentveld veel samen met Interemm uit Emmeloord en Saris uit Meppel. Dit wilden we wel eens laten zien aan de 'buitenwereld'. Samen hebben we al vele malen 'aan de keukentafel' gezeten om samen mooie oplossingen te bedenken. Aan deze 'keukentafel' is ook het concept voor de beurs bedacht. De jaren '70 duidt op de gezellige en ouderwetse keukentafel van vroeger.

Tijdens de netwerkdagen hebben we daarom ook voortdurend leuke en gezellige contacten opgedaan en onderhouden. Wat dat betreft was het een zeer geslaagde beurs. 

In onze tas zat onder andere nog een kortingsvoucher voor de webshop van OfficeXpert. Vergeet je deze niet te verzilveren?Ouderwets gezellig met een advocaatje
Ouderwets gezellig koffie drinken
Ouderwets gezellig scrabble
Ouderwets gezellig bij ACF Bentveld
Ouderwetse typmachine op onze beursstand
Ouderwetse krant de Noordoostpolder
Ouderwetse jaren '70 stand
Ook de standbemanning was volledig in stijl
Ook aan het keukenraam is het gezellig
Mogen wij u een advocaatje aanbieden?
Keukenraam op de beurs
Gezelligheid op de stand
Gezelligheid op de netwerkdagen
Gezelligheid aan de keukentafel
Gezellig bij ons aan de keukentafel
Een volle keukentafel
Een goedgevulde keukentafel
Bij ons aan de keukentafel
Advocaatje op de beurs
ACF Bentveld stand

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company