Terugroepactie HP laptops

8 januari 2018 om 14:54

Terugroepactie HP laptops i.v.m. accuproblemen en mogelijk brandgevaar

Hewlett Packerd (HP) waarschuwt dat een deel van de accu's in HP laptops voor problemen kan zorgen en zelfs brandgevaar kan opleveren. Via deze nieuwsbrief willen wij je informeren welke stappen je kunt ondernemen om te controleren of je laptop ook in aanmerking komt voor vervanging of dat je verder geen actie dient te ondernemen.

Niet alle HP laptops hebben deze problemen en er kan op de website van HP worden gecontroleerd of een laptop in aanmerking komt voor de terugroep actie.
Het gaat om laptops uit de volgende series:

  • HP ProBook 64x G2 en G3 (dit kan de 640 of de 645 zijn)
  • HP ProBook 65x G2 en G3 (dit kan de 650 of de 655 zijn)
  • HP x360 310 G2
  • HP Envy m6
  • HP Pavilion X360
  • HP 11 notebooks
  • HP ZBook 17 G3, G4 en Studio G3

De mogelijk getroffen laptops kunnen zijn verkocht tussen december 2015 en december 2017.
Via onderstaande link kan je eenvoudig controleren of ook jouw laptop in aanmerking komt voor het vervangen van de accu.

Klik hier om jouw laptop direct te controleren

Je krijgt dan een webpagina in beeld met daarin (onder het kopje ‘Aan de slag’) een knop: Het HP Battery Program Validation Utility.

Klik, wanneer je gebruik maakt van één van bovengenoemde laptops*, op die knop om het HP programma te downloaden. Zodra deze klaar is open je dit programma door erop te dubbelklikken of te kiezen voor uitvoeren.

* Wanneer je twijfelt of je een dergelijke laptop hebt, dan kan je dit programma ook zonder problemen uitvoeren op andere laptops.

Na korte tijd krijg je dan een scherm in beeld waarop wordt aangegeven of er een teruggeroepen batterij is ontdekt (in onderstaand voorbeeld is de batterij dus goed en hoeft deze niet te worden vervangen).HP terugroepactie
HP batterij test

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company