Vacature en win-actie!

22 mei 2017 om 16:36

Dat we steeds meer werk krijgen is natuurlijk alleen maar mooi en een teken dat we het goed doen. Maar onze programmeurs krijgen het nu wel heel druk. Vandaar dat we op zoek zijn naar een nieuw teamlid!

Naar wie zijn we op zoek:

- Je spreekt vloeiend PHP
- Je hebt kennis van/ ervaring met PHP, HTML5, CSS, MySQL, Bootstrap en Jquery
- Je bent punctueel en werkt gestructureerd

Wij bieden:

ACF Bentveld media bestaat uit een enthousiast en jong team met een passie voor online. Net als met onze opdrachtgevers gaan we met jou voor een lange termijn relatie. De functie is zowel parttime als fulltime te bekleden. We werken samen met onze automatisering collega’s in het mooie pand aan de Ecu 2 te Emmeloord.

Ben jij de PHP Programmeur die we zoeken? Stuur dan je sollicitatie t.a.v. Cees Tuytel via cees@acfbentveld.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0527 85 85 85

ACF Bentveld media
Ecu 2, 8305 BA Emmeloord


Actie voorwaarden
WIN 1 VAN DE 5 EINDELOOS LUNCHES VOOR 2 PERSONEN!
We hebben jouw hulp nodig! Door het Facebook bericht op onze bedrijfspagina te delen of te liken maak je kans op 1 van de 5 lunches voor 2 personen bij restaurant Eindeloos die we gaan verloten.

Iedereen (met uitsluiting van personeel van ACF Bentveld automatisering en ACF Bentveld media) die het bericht op Facebook deelt of liked maakt kans op 1 van de 5 waardebonnen t.w.v. € 25 voor restaurant Eindeloos te Emmeloord.

Op 1 januari 2016 verloten we onder de deelnemers van de actie de waardebonnen. De winnaars maken we 5 januari bekend via onze Facebook pagina van ACF Bentveld automatisering.
Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of restaurant Eindeloos.gezocht programmeur
Vacature PHP held

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company