WiFi in de schuur

23 mei 2017 om 10:56

Staat je schuur binnen 10-20 meter van je router vandaan, dan kun je WiFi in je schuur ontvangen. Dit kun je (draadloos) realiseren met een access point.

Wat is een access point?

Een access point is een draadloos toegangspunt in je WiFi netwerk. Het access point kastje is een draadloze server die gegevens ontvangt van de router via een antenne. Access points zijn er in verschillende prijsklassen, met de goedkoopste vanaf 55 euro.

En wat als je schuur op meer dan 20 meter is verwijderd van je router?

Dan is de beste optie om een kabel van je router naar de schuur te leggen, dit kan echter maar tot 100 meter. Deze oplossing is wat kostbaarder, het voordeel is dat je stabieler internet hebt.

Vanaf de router wordt er een kabel waterdicht gelegd naar de schuur. In de schuur wordt het internet vanaf de router, via de kabel, omgezet in WiFi door middel van een access point.

Wil je ook WiFi in de schuur, of gewoon beter bereik in je bedrijf of huis? Neem dan vrijblijvend contact op met onze internetman Alwin via alwin@acfbentveld.nl of bel 0527 85 85 85.Wifi in de schuur

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company