Zakelijk mobiel van Yes telecom

23 mei 2017 om 10:02

Als drukke zzp’er of mkb-ondernemer telt elke minuut. Je zit niet te wachten om uitgebreid uit te zoeken welke mobiele abonnementen het beste bij je passen. Dat snappen we bij ACF Bentveld als geen ander. Eén ding is zeker: ACF Bentveld biedt, in samenwerking met YES Telecom, de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven. Zo profiteer je onder andere van speciale zakelijke modules. Kies ervoor om onderling gratis met collega’s te bellen of om samen met hen een groepstegoed te delen met een groepsbundel.

Je kent ACF Bentveld als professineel ICT dienstverlener en hardware leverancier. Wij leveren hardware als laptops, servers, computers en printers maar kunnen uw organisatie ook voorzien van de nodige kantoorapplicaties, VoIP (bellen via internet), diverse clouddiensten, websites en –applicaties.

Vanaf heden hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met mobiele telefonie. De partner waarmee wij hiervoor samenwerken is YES Telecom waardoor u, als zakelijke klant van ACF Bentveld, gebruik kunt gaan maken van het uitstekende (4G) netwerk van KPN.

Business bundels en groepsbundels
Deze tarieven gelden voor zowel enkele gebruikers als voor groepen. Bundeltegoeden zijn 6 maanden houdbaar. Is de bundel van medewerker A op, maar heeft medewerker B nog tegoed? Dan belt A tegen zijn eigen tarief gewoon verder binnen de bundel van B.

Vanaf € 15 per maand
Onbeperkt bellen en SMS’en in Nederland
Zeker weten dat je nooit buiten uw bundel belt? Dat kan je met Yes Business Unlimited tegen een overzichtelijk vast maandbedrag. Dit abonnement is inclusief een databundel van 3 GB, 7,5 GB of 15 GB. Je maakt gebruik van het razendsnelle 4G-netwerk van KPN.
Vanaf € 33,50 per maand

Online Add-ons
Wil je een databundel toevoegen aan uw voice-abonnement? Je sluit een Add-on al af voor een periode van slechts 3 maanden, met een opzegtermijn van één maand. Met een module is het ook hier mogelijk om groepen aan te maken om zo van elkaars data-abonnement gebruik te maken.
Vanaf € 9,95 per maand

Online laptop/tablet
Yes Online laptop/tablet is een data-abonnement speciaal voor de laptop of tablet. Dit is niet ter aanvulling van een voice-abonnement, dus je krijgt een aparte simkaart hiervoor.
Vanaf € 19,95 per maand

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van mobiele telefonie? Neem dan contact met ons op via 0527-858585 of verkoop@acfbentveld.nl

Meer informatie:http://www.acfbentveld.nl/mobiele-telefonie/Zakelijk mobiel bellen met Yes

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company