Cloud oplossingen


Cloud computing is de verschuiving van bestanden op een computer naar het internet. Dat betekent dat je met elk apparaat, op elke locatie, de bestanden en programma’s op kunt roepen. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Dat biedt flexibiliteit en de mogelijkheid om met veel personen meerdere bestanden te delen.

Onze cloud oplossingen zijn online, moderne en praktische oplossingen voor jouw zakelijke omgeving. Dit is bijvoorbeeld het bellen over internet (VoIP) of een online back-up van al je bestanden. Met online werken heb je altijd en overal toegang tot je bedrijfssoftware en bestanden. Het online werken is veilig, flexibel en efficiënt. Je hebt geen eigen server (plus onderhoud en beheer) meer op locatie nodig.

ACF Bentveld zorgt ervoor dat je overal en altijd kan blijven werken.

Onze cloud oplossingencloud oplossingen

  • VoIP telefonie
  • Online werkplek
  • Office 365
  • Exchange Online
  • Online back-up
  • Webapplicatie


Géén investering in apparatuur

Met een cloud oplossing van ACF Bentveld hoef je geen servers o.i.d. aan te schaffen en betaal je per maand. Er is al een abonnement beschikbaar vanaf 10 euro per maand per gebruiker.

Kom erachter of het werken in de cloud bij jouw bedrijf past!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
VoIP / IP telefonie
VoIP betekent Voice Over IP. In de volksmond wordt VoIP ook wel internettelefonie of bellen via internet genoemd. ACF Bentveld verkoopt telefoontoestellen die geschikt zijn om te bellen via een computernetwerk. Een andere mogelijkheid is het gebruik van een headset en een computer.

VoIP is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie. Naast lagere telefoonkosten bespaar je op het aanleggen en onderhouden van je telefoonnetwerk. Met VoIP ben je ook thuis en onderweg bereikbaar op je zakelijke nummer.
Service Wij verkopen telefoontoestellen die geschikt zijn voor VoIP
Online werkplek
Met een online werkplek kun je altijd en overal werken. Op de zaak, thuis of onderweg. Je hebt altijd toegang en een veilige verbinding met je eigen bureaublad, e-mail, software applicaties en bestanden. Onze server neemt de rol van jouw netwerk over. Geen kosten voor aanschaf en onderhoud van systemen en servers. Voor een vast maandelijks bedrag kun je online werken.
Service Wij onderhouden preventief je online werkplek, je hebt er geen omkijken meer naar
Exchange Online
Met Exchange Online heb je altijd toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen. Lees een e-mail op je tablet, beantwoord deze op je telefoon en werk je agenda bij op je computer. Met
Exchange Online houd je alles synchroon en up-to-date. Altijd dezelfde mailbox en nooit meer versnippering van je e-mails.
Service Nooit meer versnippering van je e-mails
Office 365
ACF Bentveld biedt Office 365 aan dat het online werken nog makkelijker maakt. Voor de vertrouwde programma’s zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint zijn applicaties gemaakt. Zo sluit het online werken naadloos aan met de programma’s die je al kent.

Service Juist voor zelfstandigen en mkb'ers is Office 365 interessant
Online back-up
Nooit meer je bestanden kwijt. Een online back-up is een veilige opslag die altijd en overal beschikbaar is. De data wordt via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en opgeslagen. Dit gebeurd automatisch, je hebt er geen omkijken naar. Er is geen investering nodig in hard- en software, je betaalt een vast maandelijks bedrag.
Online back-up
Nooit meer je bestanden kwijt. Een online back-up is een veilige opslag die altijd en overal beschikbaar is. De data wordt via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en opgeslagen. Dit gebeurd automatisch, je hebt er geen omkijken naar. Er is geen investering nodig in hard- en software, je betaalt een vast maandelijks bedrag.
Copyright © 2017 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Sitestructuur