Cloud oplossingen

Cloud computing is de verschuiving van bestanden op een computer naar het internet. Dat betekent dat je met elk apparaat, op elke locatie, de bestanden en programma’s op kunt roepen. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Dat biedt flexibiliteit en de mogelijkheid om met veel personen meerdere bestanden te delen.

Onze cloud oplossingen zijn online, moderne en praktische oplossingen voor jouw zakelijke omgeving. Dit is bijvoorbeeld het bellen over internet (VoIP) of een online back-up van al je bestanden. Met online werken heb je altijd en overal toegang tot je bedrijfssoftware en bestanden. Het online werken is veilig, flexibel en efficiënt. Je hebt geen eigen server (plus onderhoud en beheer) meer op locatie nodig.

ACF Bentveld zorgt ervoor dat je overal en altijd kan blijven werken.

Onze cloud oplossingen

  • VoIP telefonie
  • Online werkplek
  • Office 365
  • Exchange Online
  • Online back-up
  • Webapplicatie

Géén investering in apparatuur

Met een cloud oplossing van ACF Bentveld hoef je geen servers o.i.d. aan te schaffen en betaal je per maand. Er is al een abonnement beschikbaar vanaf 10 euro per maand per gebruiker.

Kom erachter of het werken in de cloud bij jouw bedrijf past!

Vraag vrijblijvend een gesprek aanCloud oplossingen - veilig, en toegankelijk

Online werkplek

Wij onderhouden preventief je online werkplek, je hebt er geen omkijken meer naar.

Met een online werkplek kun je altijd en overal werken. Op de zaak, thuis of onderweg. Je hebt altijd toegang en een veilige verbinding. Onze server neemt de rol van jouw netwerk over. Dit voor een vast maandelijks bedrag.

 

 

VoIP / IP telefonie

Wij hebben telefoontoestellen die geschikt zijn voor VoIP.

VoIP betekent Voice Over IP. In de volksmond wordt VoIP ook wel internettelefonie of bellen via internet genoemd. ACF Bentveld verkoopt telefoontoestellen die geschikt zijn om te bellen via een computernetwerk...

Exchange Online

Nooit meer versnippering van je e-mails.

Met Exchange Online heb je altijd toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen. Lees een e-mail op je tablet, beantwoord deze op je telefoon en werk je agenda bij op je computer. Met
Exchange Online houd je alles synchroon en up-to-date...

Office 365

ACF Bentveld biedt Office 365 aan dat het online werken nóg makkelijker maakt. Voor de vertrouwde programma’s zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint zijn applicaties gemaakt. Zo sluit het online werken naadloos aan met de programma’s die je al kent. Vooral voor MKB'ers is dit interessant!

Online back-up

Nooit meer je bestanden kwijt. Een online back-up is een veilige opslag die altijd en overal beschikbaar is. De data wordt via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en opgeslagen. Dit gebeurd automatisch, je hebt er geen omkijken naar. Dit voor een vast maandelijks bedrag.

Cloud vs server

In dubio of je nou een server moet hebben of een cloudoplossing? Beide systemen hebben een voordeel. Welke? Dat hangt weer van de specifieke situatie af. We maken graag een gratis vergelijking (t.w.v. € 159) voor je.

Emiel weet hier meer over

EmielEmiel
Systeembeheerder / verkoop

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company