Cloud vs. inhouse server

Is jouw manier van werken geschikt voor de cloud?

De server is aan vervanging toe. Want die is verouderd of het bedrijf is gegroeid en door meerdere gebruikers is alles trager geworden. En dat kost geld, want tijd is geld. Bovendien willen steeds meer werknemers (en geef toe, jezelf ook) thuis werken. Maar werken op afstand werkt nu nog niet goed of is ronduit traag.

Dus nu sta je voor de keuze een nieuwe server in huis te nemen (met Terminal Server zodat je op afstand op de centrale server kunt werken) of werken in de cloud.

De vraag of cloud computing voor jouw bedrijf de juiste keuze is, hangt van meerdere factoren af. Wij doen onderzoek naar jouw manier van werken. Daarbij houden wij rekening met het volgende:

  • Heeft je bedrijf veel gevoelige privé data of systemen die altijd beschikbaar moeten zijn?
  • Heb je stabiel internet en ken je de responsetijd van jouw internetleverancier in geval er een storing is?
  • Zijn alle programma’s waar je mee werkt compatibel met de cloud?
  • Weet je wat de kosten zijn in vergelijking met een server?

Samen kunnen we deze vragen beantwoorden. Met name het laatste puntje is voor veel bedrijven een beslissende factor in de keuze cloud vs. server. Met het maken van deze keuze willen wij je helpen met de volgende actie:

Gratis Cloud vs. Server vergelijking voor uw bedrijf t.w.v. € 159,-

Geen zorgen. Dit is een vrijblijvend en objectief advies. Bovendien vinden wij het geweldig als we over ons vak mogen praten, zowel over servers als over werken in de cloud! Zo ben je op de hoogte van alle voor- en nadelen van beide opties. En kun je de juiste keuze maken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Lees hier alvast wat meer over wat het werken in de cloud inhoudt.

Ben je toe aan een verandering in je ICT-infratructuur? Weet je niet wat beter bij jouw manier van werken past? Neem gerust contact op.

Serversystemen

Een goed gekozen server gaat langer mee! De server is namelijk de kern van je ICT-omgeving. De keuze voor een server kan worden bepaald aan de hand van diverse factoren. Overweeg je de aanschaf van een server of meerdere servers, laat ACF Bentveld met je meedenken!

Exchange Online

Nooit meer versnippering van je e-mails.

Met Exchange Online heb je altijd toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen. Lees een e-mail op je tablet, beantwoord deze op je telefoon en werk je agenda bij op je computer. Met
Exchange Online houd je alles synchroon en up-to-date...

Office 365

ACF Bentveld biedt Office 365 aan dat het online werken nóg makkelijker maakt. Voor de vertrouwde programma’s zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint zijn applicaties gemaakt. Zo sluit het online werken naadloos aan met de programma’s die je al kent. Vooral voor MKB'ers is dit interessant!

Anko weet hier meer over

AnkoAnko
Directeur / verkoop / inkoop

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company