Domeinnaam en hosting

Een domeinnaam registreren

Soms heb je het, een geweldig idee, een goede naam, of een mooie term. Die wil je natuurlijk graag laten registreren. Je kijkt snel op Google of de naam nog niet geclaimd is en ja hoor, hij is nog vrij. Snel registreren dus!

Een domeinnaam aanvragen

Deze domeinnaam vraag je natuurlijk direct aan. Soms wordt er wel wat lastig over gedaan. Maar vaak werkt het vrij eenvoudig. ACF Bentveld controleert (nogmaals) de beschikbaarheid en nog de zelfde dag (en vaak nog binnen een uur) is de domeinnaam geregistreerd. Je bent dan dus eigenaar van de nieuwe domeinnaam!

Bij ACF Bentveld hebben we de mogelijkheid om alle soorten domeinnamen (extensies) te registeren. Een .nl - .com - .nu - .info - .tv maar ook buitenlandse extensies zijn mogelijk. Ook het verhuizen van een domeinnaam is eenvoudig te regelen. Wel dien je hiervoor een verhuiscode te hebben om de domein over te zetten op jouw naam.

De kosten van een domein

De prijzen voor een domeinnaam willen nogal eens sterk uiteen lopen. van een 10-tje tot zelfs honderden euro's. Je komt hier veel maatstaven tegen.
Bij ACF Bentveld kost een .NL domein slechts € 10,- per jaar. Andere soorten domeinen als .EU - .COM - INFO verschillen nogal eens. Maar doorgaans zit dit tussen de  € 10,- en € 15,-.

Hosting

Naast een domeinnaam dien je voor een website ook hosting te regelen. Je 'huurt' dan een stukje server waarop de domein toegang heeft tot internet. ACF Bentveld heeft meerdere webservers in een datacenter in Groningen. Het voordeel hiervan is dat het geen buitenlandse server betreft. Dan krijg je namelijk al snel te maken met een andere wetgeving maar ook Google stimuleert liever websites van binnen de landsgrenzen. Onze servers worden 24/7 zowel fysiek als online bewaakt zodat je zeker weet dat jouw website en data veilig zijn.
Bovendien wordt elke nacht een back-up gemaakt van de website. Deze back-up wordt 7 dagen bewaard. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, kan zo eenvoudig een back-up worden teruggezet.

Kosten van hosting

Binnen hosting bestaan verschillende soorten pakketten. Een 1 GB hostingpakket inclusief e-mailadressen kost bij ACF Bentveld slechts € 40,- per jaar. Uiteraard zijn er meerdere en grotere pakketten verkrijgbaar. Echter, is dit het meest gekozen en meest gangbare pakket. 

Vaak zie je dat een domein en het hosten daarvan samen gaan. Dit zit meestal in de vorm van een pakket. Bij ACF Bentveld leveren we een zo'n samen voor € 50,- per jaar.

Uiteraard zijn alle genoemde bedragen excl. BTW.Domeinnaam en hosting van ACF Bentveld

Website beheerprogramma

Eenvoudig je eigen website beheren.

Na het opleveren van je website wil jezelf in staat zijn de website te beheren met een website beheerprogramma (CMS). Wij zorgen ervoor dat je zonder technische knowhow gemakkelijk je eigen website kan beheren.

Facebook marketing

Wees sociaal met doelgerichte en effectieve advertenties op Facebook.

‘Facebook marketing? Maar dat is toch niet nieuw’, horen wij je denken.
Een like is misschien makkelijk te scoren op Facebook, maar wat is een like waard? Je wilt écht resultaat zien. (Bijna) alles is mogelijk met Facebook marketing.

Hosting in Emmeloord

Om ons motto - compleet geregeld - verder uit te breiden, heeft ACF Bentveld ook hosting in haar pakket. Naast je systeembeheer, cloudopslag en website heb je zo alles centraal.

Cees weet hier meer over

CeesCees
Directeur / verkoop / planning

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company