ESET

ESET

ESET Nederland is onze kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend.

Vanwege de grote diversiteit aan uitmuntende producten en diensten en zeer prettige samenwerking en ondersteuning hebben wij enkele jaren geleden besloten samen te gaan werken met ESET als beveiligingspartner. Wij adviseren verschillende oplossingen voor verschillende typen gebruikers en bedrijven. Onderstaand een korte opsomming van onze ESET oplossingen:


ESET Gold Partner

ACF Bentveld is al enkele jaren trots ESET Gold Partner. Dit partnerschap is tot stand gekomen door het behalen van diverse certificeringen van onze ICT collega's en het aantoonbaar uitrollen van geavanceerde ICT beveiligingstrajecten in samenwerking met de medewerkers van ESET.

ESET Partner Council

Naast het ESET Gold Partnerschap nemen wij ook deel aan het ESET Partner Council waarin een selecte groep ICT bedrijven heeft mogen plaatsnemen. Het ESET Partner Council biedt ons directe ingangen bij ESET en wij zijn door deelname aan dit council als één van de eerste ICT bedrijven in Nederland op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten van ESET.  Ook worden wij door ons actieve lidmaatschap als één van de eerste partners op de hoogte gebracht van actuele bedreigingen. Het ESET Partner Council vraagt van ons een actieve rol naar ESET en biedt ESET, ons als ICT partner maar zeker ook onze klanten grote voordelen. 


Kom erachter of het werken in de cloud bij jouw bedrijf past!

Referenties

Gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder

Mateboer Groep BV

Mateboer Groep BV

Exult

Exult

Groothuis Bouw

Groothuis Bouw

SKN Kinderopvang Noordoostpolder

SKN Kinderopvang

ELEQ Steenwijk

ELEQ

Orchideeën Hoeve

Orchideeën Hoeve

Den Hartigh

Den Hartigh

MCM Marknesse

MCM Marknesse

NOP Agrowind

NOP Agrowind

Helder Financiële Diensten

Helder Financiële Diensten

COGAS Tech

COGAS Tech

Post en Haveman

Post en Haveman

Interemm Interieur- & standbouw

Interemm

Groenvries BV Koel- en Vrieshuizen

Groenvries BV

Kwekerij Baas

Kwekerij Baas
Nog vragen?