ESET Endpoint Protection Advanced

ESET Endpoint Protection Advanced

ESET Endpoint Protection Advanced is de meest uitgebreide Endpoint Protection voor de zakelijke gebruiker. Het biedt bovenop de standaardbeveiliging van werkstations de optie van krachtig webbeheer, een firewall en een antispamfilter voor extra beschermlagen van je bedrijfsnetwerk en voor mobiele medewerkers.
Jouw bedrijfsnetwerk beveilig je met ESET Endpoint Protection Advanced.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)


ESET Endpoint Protection Advanced omvat de volgende beveiligingsoplossingen: 
  • Endpoint Antivirus en antimalware 
  • Mobile Security
  • File Security
  • Endpoint Security
  • Remote Management voor gecentraliseerd beheer door ACF Bentveld 

Endpoint Antivirus
Biedt solide antivirus- en antispyware-beveiliging, zowel voor computers en laptops die op Windows draaien als onder OS X. 
De bekroonde technologie van ESET biedt perfecte bescherming tegen geavanceerde malware met lage systeembelasting en ongeëvenaarde snelheid en kan zo bescherming bieden tegen ransomware, gerichte aanvallen blokkeren, datalekken voorkomen en zero-dayaanvallen voorkomen. 

Mobile Security
ESET NOD32® proactieve technologie is geoptimaliseerd voor mobiele platformen en biedt realtime bescherming voor alle applicaties en bestanden. Inclusief Anti-Phishing en Application Control. Voor iOS-apparaten, kun je op afstand instellingen en beperkingen pushen om de veiligheid van jouw zakelijk iOS apparaten te verbeteren. Met Anti-Diefstal kun je op afstand vergrendelen / ontgrendelen en gegevens wissen, voor zowel Android als iOS-apparaten

File Security
Antivirus- en antispywarebescherming verwijdert alle typen bedreigingen, inclusief virussen, rootkits, wormen en spyware. De Advanced Memory Scanner bewaakt het gedrag van kwaadaardige processen en optioneel scannen vanuit de cloud zorgt voor nog betere prestaties en detectie.

Endpoint Security
ESET Endpoint Security biedt alle voordelen van ESET Endpoint Antivirus, plus Two-Way Firewall, Web Control, Botnet Protection, en nog veel meer. Met deze oplossing kun je ervoor kiezen om ofwel ESET Endpoint Security ofwel ESET Endpoint Antivirus op individuele werkstations te installeren, ongeacht of deze draaien onder Windows of onder OS X.

Remote Management
Of het nu gaat om werkstations die draaien onder Windows, Mac, of Linux of om virtuele machines en smartphones, je kunt de beveiliging van jouw bedrijfsnetwerk altijd vanuit één punt beheren. Installeer de beveiligingssoftware op afstand en je krijgt meteen overzichten van de beveiliging van jouw netwerk!

Kom erachter of het werken in de cloud bij jouw bedrijf past!

Referenties

Gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder

Mateboer Groep BV

Mateboer Groep BV

Exult

Exult

Groothuis Bouw

Groothuis Bouw

SKN Kinderopvang Noordoostpolder

SKN Kinderopvang

ELEQ Steenwijk

ELEQ

Orchideeën Hoeve

Orchideeën Hoeve

Den Hartigh

Den Hartigh

MCM Marknesse

MCM Marknesse

NOP Agrowind

NOP Agrowind

Helder Financiële Diensten

Helder Financiële Diensten

COGAS Tech

COGAS Tech

Post en Haveman

Post en Haveman

Interemm Interieur- & standbouw

Interemm

Groenvries BV Koel- en Vrieshuizen

Groenvries BV

Kwekerij Baas

Kwekerij Baas
Nog vragen?