Exchange Online

Bedrijven worden steeds meer mobieler. Werken kan op kantoor, thuis en onderweg. Je gebruikt hiervoor een telefoon, tablet of computer. Is jouw inbox al net zo flexibel als je werkplek?

Met Exchange Online heb je altijd en overal toegang tot uw inbox, contactpersonen, agenda en taken van je Outlook account. E-mail wordt gesynchroniseerd op alle apparaten. Dat betekent dat je op je telefoon, tablet en computer altijd dezelfde inbox en verzonden items heeft.

Samenwerken kan eenvoudig en veilig met de deel-functie. Autoriseer collega’s voor je inbox, agenda, takenlijsten en contactpersonen. Hierdoor kan iedereen doorwerken en bij de benodigde Outlook bestanden, ook als je er niet bent. Je houdt zelf de controle.

Exchange Online is beschikbaar in abonnementsvorm en jaarlijks opzegbaar. Dat betekent dat je niet hoeft te investeren in dure apparatuur of software.

  • Al je e-mail overal en altijd hetzelfde
  • E-mail, agenda, takenlijst en contactpersonen delen met wie je hebt geautoriseerd
  • Geen server of beheerder nodig
  • Opslag in beveiligd data center
  • Opslagcapaciteit van 50 GB en verzenden van e-mails tot 25 MB

 

Neem contact met ons op

Cloud vs server

In dubio of je nou een server moet hebben of een cloudoplossing? Beide systemen hebben een voordeel. Welke? Dat hangt weer van de specifieke situatie af. We maken graag een gratis vergelijking (t.w.v. € 159) voor je.

Online werkplek

Wij onderhouden preventief je online werkplek, je hebt er geen omkijken meer naar.

Met een online werkplek kun je altijd en overal werken. Op de zaak, thuis of onderweg. Je hebt altijd toegang en een veilige verbinding. Onze server neemt de rol van jouw netwerk over. Dit voor een vast maandelijks bedrag.

 

 

Office 365

ACF Bentveld biedt Office 365 aan dat het online werken nóg makkelijker maakt. Voor de vertrouwde programma’s zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint zijn applicaties gemaakt. Zo sluit het online werken naadloos aan met de programma’s die je al kent. Vooral voor MKB'ers is dit interessant!

Emiel weet hier meer over

EmielEmiel
Systeembeheerder / verkoop

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company