Exchange Online

Bedrijven worden steeds meer mobieler. Werken kan op kantoor, thuis en onderweg. Je gebruikt hiervoor een telefoon, tablet of computer. Is jouw inbox al net zo flexibel als je werkplek?

Met Exchange Online heb je altijd en overal toegang tot uw inbox, contactpersonen, agenda en taken van je Outlook account. E-mail wordt gesynchroniseerd op alle apparaten. Dat betekent dat je op je telefoon, tablet en computer altijd dezelfde inbox en verzonden items heeft.

Samenwerken kan eenvoudig en veilig met de deel-functie. Autoriseer collega’s voor je inbox, agenda, takenlijsten en contactpersonen. Hierdoor kan iedereen doorwerken en bij de benodigde Outlook bestanden, ook als je er niet bent. Je houdt zelf de controle.

Exchange Online is beschikbaar in abonnementsvorm en jaarlijks opzegbaar. Dat betekent dat je niet hoeft te investeren in dure apparatuur of software.

  • Al je e-mail overal en altijd hetzelfde
  • E-mail, agenda, takenlijst en contactpersonen delen met wie je hebt geautoriseerd
  • Geen server of beheerder nodig
  • Opslag in beveiligd data center
  • Opslagcapaciteit van 50 GB en verzenden van e-mails tot 25 MB

 

Neem contact met ons op

Emiel weet hier meer over

EmielEmiel
Systeembeheerder / verkoop

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company

Contact

Ecu 2, 8305 BA Emmeloord
0527 - 85 85 85
info@acfbentveld.nlFacebook