Glasvezel in de Noordoostpolder

Glasvezel is nog nooit zo dichtbij geweest

Snel internet is een noodzaak geworden. De buitengebieden in de Noordoostpolder hebben lang genoeg met traag internet gewerkt. FiberFlevo is een glasvezelaanbieder die zorgt dat straks iedereen in de Noordoostpolder aangesloten wordt met glasvezel.

Wat is glasvezel?

Een glasvezelnetwerk maakt gebruik van lichtsignalen waardoor ontzettend snel data heen en weer gezonden kan worden. Dit betekent dat het uploaden net zo snel gaat als downloaden. Dit is handig als u foto’s of bestanden wilt versturen. Maar ook dat het hele gezin of bedrijf gebruik maakt van één verbinding, zonder verlies aan snelheid. Een ander groot voordeel van glasvezel is dat het een zeer stabiele verbinding is in vergelijking met andere aansluitingen.

Door de hoge internetsnelheid tot 250 Mbit per seconde heeft u straks ook de mogelijkheid om televisie en telefonie in één pakket af te nemen.Aanmelden Glasvezel Particulier  Aanmelden Glasvezel Zakelijk


Samenwerking Fiberflevo, solcon en acf bentveld

Wie biedt het aan?

FiberFlevo zorgt voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. ACF Bentveld automatisering neemt alle tijd voor u om u te informeren over de mogelijkheden en abonnementen. Ook verzorgen wij uw aanvraag. Solcon is de vertrouwde provider die Alles in 1, Internet en Internet + Bellen aanbiedt.

Wat zijn de voordelen van ACF Bentveld i.c.m. Solcon?

- Filter ongewenste websites met ons InternetFilter
- Bellen tegen vast lage beltarieven
- Snelle service dankzij de korte lijnen van ACF Bentveld met Solcon
- Veel interactieve TV mogelijkheden met Het Nieuwe TV Kijken
- Al 4 jaar op rij is Solcon verkozen tot beste internetprovider van Nederland door de Consumentenbond.

Gratis laptop

Of glasvezel er daadwerkelijk gaat komen in het buitengebied van de Gemeente Noordoostpolder en Gemeente Urk hangt af van het aantal adressen wat zich daadwerkelijk aanmeld voor de nieuwe dienst. Wordt de inschrijfdrempel van 60% gehaald dan komt er definitief glasvezel in het buitengebied van de Gemeente Noordoostpolder en Gemeente Urk. Wordt de inschrijfdrempel gehaald en heeft u zich ingeschreven via ACF Bentveld dan maakt u bovendien nog kans op een nieuwe laptop!Gratis laptop

Online werkplek

Wij onderhouden preventief je online werkplek, je hebt er geen omkijken meer naar.

Met een online werkplek kun je altijd en overal werken. Op de zaak, thuis of onderweg. Je hebt altijd toegang en een veilige verbinding. Onze server neemt de rol van jouw netwerk over. Dit voor een vast maandelijks bedrag.

 

 

Office 365

ACF Bentveld biedt Office 365 aan dat het online werken nóg makkelijker maakt. Voor de vertrouwde programma’s zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint zijn applicaties gemaakt. Zo sluit het online werken naadloos aan met de programma’s die je al kent. Vooral voor MKB'ers is dit interessant!

Online back-up

Nooit meer je bestanden kwijt. Een online back-up is een veilige opslag die altijd en overal beschikbaar is. De data wordt via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en opgeslagen. Dit gebeurd automatisch, je hebt er geen omkijken naar. Dit voor een vast maandelijks bedrag.

Emiel weet hier meer over

EmielEmiel
Systeembeheerder / verkoop

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company