Google vindbaarheid

'ACF Bentveld, mijn website wordt niet gevonden' is een opmerking die we vaak te horen krijgen bij een eerste kennismaking. Een website opbouwen is maatwerk, veel mensen verwachten dat dit snel even kan, of een neefje die er een beetje verstand van heeft maakt wel even een website. 
Helaas werkt de spoedcursus - snel scoren in Google - vaak niet en heb je een hoop tijd en energie in je Google vindbaarheid gestopt zonder resultaat. Maar het kan ook zeker leuk zijn, sommigen hebben er zelfs hun werk van gemaakt! 

Het onderhouden van de vindbaarheid is een continu proces. Vaak horen we dat er 'even een instelling' anders moet om altijd zichtbaar te blijven. Helaas is dat niet het geval. Er kan immers maar één website op de eerste plaats staan. Wanneer je kijkt naar de bol.commen en Coolblue's van tegenwoordig, ze steken er allemaal veel tijd en energie in, en toch staan ze beiden niet op de eerste plaats.

ACF Bentveld zorgt voor de vindbaarheid van jouw website bij de bekende zoekmachines waaronder Google. Onze werkwijze is om eerst een gedegen onderzoek te doen waarin we de zoekwoorden bepalen. Daarnaast werken we met zoekmachinevriendelijke url's, speciale titels, goede beschrijvingen per pagina, linkbuilding en technische aspecten. We houden rekening met zelfs de kleinste details om succes te stimuleren.

De online vindbaarheid zelf verbeteren

'Een website vindbaar maken, begint met een goede en brede basis'

 

  • Zorg voor vernieuwende content. In de regel, hoe vaker hoe beter. Maar zorg er wel voor dat de informatie nuttig en kwalitatief is. Een blogomgeving is hiervoor erg geschikt.
  • Gebruik zoekmachine vriendelijke url's dus geen jouw-website.nl/123456789 maar jouw-website/google-vindbaarheid
  • Zorg voor de juiste koppen op de juiste plaats en in de juiste volgorde. We hebben het dan over H1-H2 en H3 titels. Maar ook over vet en cursief
  • Gebruik opsommingstekens (zoals deze vinkjes). Dit leest gemakkelijker voor een bezoeker.
  • Maak gebruik van zowel interne- als externe links. Wanneer je dit goed doet, zorgt dit voor een flinke boost! Maar pas op... overdrijf hierin niet. Dan wordt het weer te doorzichtig.
  • Gebruik een zoekwoord niet te vaak. Dan wordt het te doorzichtig. Dit wordt ook wel 'keyword stuffing' genoemd. Een alternatief is het afwisselen van zoekwoorden als Google, zoekmachine, verhogen vindbaarheid, online zichtbaar en hogerop komen.

Dikke kans dat je er met deze punten nog niet bent, er zijn namelijk ruim 1000 factoren waarmee je rekening dient te houden... 

Wil je eens sparren over de mogelijkheden hoe jij online meer te vinden bent? Neem dan eens contact op met Cees. Hij vertelt er graag meer over. Hij heeft 'helaas' ook het SEO-virus te pakken ;-) Google vindbaarheid posities
topposities in search engines
Hogerop komen in zoekmachines begint met koffie

Vindbaarheid optimalisatie

Vindbaarheid optimalisatie, een must voor iedere website!

Wie kijkt er tegenwoordig nog op pagina twee van de Google zoekmachine? Waarschijnlijk zal je zelf niet eens meer weten wanneer je dit voor het laatste hebt gedaan...

Gratis SEO rapport

Momenteel is nog 57% van deze websites niet is geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiel. Hierdoor komen er geen potentiële klanten naar jouw website. Tijd voor verandering!

Haal meer uit Facebook voor je bedrijf

Facebook... Er is geen ander kanaal dat zoveel bezoekers per dag heeft. Een enorme kans dus voor je bedrijf die nog vaak onbenut blijft. Beter zichtbaar worden in de Noordoostpolder of juist daarbuiten? Neem dan contact op met ACF Bentveld uit Emmeloord.

ACF Bentveld

Wij zijn ACF Bentveld. Ooit (1990) begonnen als automatiseringsbedrijf met computers, nu gegroeid om de ondernemers volledig tot dienst te zijn. Met één doel namelijk het werken makkelijker maken voor de ondernemer.

Dit doen we door het bieden van ICT oplossingen, het bouwen van mooie en functionele websites & applicaties en het inrichten en bevoorraden van kantoren.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Of bel met 0527 - 85 85 85. Langskomen vinden we ook gezellig aan de Ecu 2, Emmeloord.

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company