Google zoekmachine optimalisatie

Herken je jezelf in de volgende punten?

  • Je wilt bovenaan staan in Google
  • Je wilt meer omzet genereren met gratis bezoekers
  • Je wilt je naamsbekendheid vergroten

Wanneer je al een website hebt draaien van ACF Bentveld, is het vaak zo dat je op bepaalde woorden in de Google zoekmachine al goed wordt gevonden. Maar om hierin te ‘fine-tunen’ zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wie kijkt er tegenwoordig nog op pagina twee van de Google zoekmachine? Waarschijnlijk zal je zelf niet eens meer weten wanneer je dit voor het laatste hebt gedaan. 

Google zoekmachine optimalisatie (SEO) is één van de meest betrouwbare marketingstrategie om jouw onderneming succesvol(ler) te maken. Dit komt dat wanneer je slim aan de slag gaat met SEO, je stap voor stap een hogere positie krijgt. Die hogere positie kan na verloop van tijd zorgen voor wel honderden nieuwe organische klanten. Dit zijn klanten die via de Google zoekmachine gratis naar je website zijn gekomen.

Wij kunnen jullie ondersteunen met het invullen van de behoefte van jullie websitebezoekers waardoor jullie (nog) beter vindbaar zullen zijn. Dit doen we met specialistische programma's waardoor we kunnen kijken hoeveel zoekvolume er per zoekwoord is. Hierdoor kunnen we goed bepalen welke zoekwoorden relevant zijn en waardoor je website beter gaat werken. Daarnaast kijken we ook naar andere factoren waardoor je site beter zal scoren. 

De overige factoren die wij zullen analyseren en eventueel verbeteren zijn:

  • Indexeerbaarheid - Staat je site goed ingesteld door opgepikt te worden door bijvoorbeeld Google?
  • Mobielvriendelijkheid - Is je site goed bruikbaar op mobiele apparaten en is de sitesnelheid voldoende?
  • Redirects - Is je site goed gelinkt?
  • Links - Zijn alle links goed ingesteld?
  • Afbeeldingen - Zijn de afbeeldingen goed zichtbaar, op de juiste formaten en goed gevuld?
  • Meta - Staan de beschrijvingen goed ingesteld voor Google?

Gratis SEO rapport ontvangen?

Wil je binnen nu en twee maanden actief aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie? Vraag dan gelijk een gratis SEO rapport aan om te kijken hoe je ervoor staat (zonder verdere voorwaarden). Meer info over een gratis seo rapport? Kijk dan eens hier.

Vraag een gratis SEO rapport aan

Google zoekmachine optimalisatie - wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Wanneer je al een website hebt bij ACF Bentveld, is het gemakkelijk om de factoren die ervoor zorgen dat je hoger in de Google zoekmachine scoort, aan te pakken. Maar wanneer je nog geen website bij ons hebt, kunnen wij ook al veel voor jullie betekenen met bijvoorbeeld open systemen als Wordpress.

Onze werkwijze

Wanneer je interesse hebt in deze dienst van ACF Bentveld, helpen we je graag om het beste resultaat te halen. Door met ons contact op te nemen, hebben we eerst een kennismakingsgesprek door jouw wensen en behoeften in kaar te brengen. Hieruit volgend geven wij aan de hand van diverse analyses advies over welke stappen het beste kunnen worden genomen.

Vraag geheel vrijblijvend naar een gratis SEO rapport en zie waar voor jullie website of webshop nog verbeteringen zijn. In overleg kunnen we daarna de vervolgacties bepalen.

Meer weten? Neem contact met ons op!Google zoekmachine optimalisatie van ACF
Jouw website bovenaan in Google
Lokaal scoren met SEO
Zoekmachine optimaliseren met ACF Bentveld

Facebook marketing

Wees sociaal met doelgerichte en effectieve advertenties op Facebook.

‘Facebook marketing? Maar dat is toch niet nieuw’, horen wij je denken.
Een like is misschien makkelijk te scoren op Facebook, maar wat is een like waard? Je wilt écht resultaat zien. (Bijna) alles is mogelijk met Facebook marketing.

Haal meer uit Facebook voor je bedrijf

Facebook... Er is geen ander kanaal dat zoveel bezoekers per dag heeft. Een enorme kans dus voor je bedrijf die nog vaak onbenut blijft. Beter zichtbaar worden in de Noordoostpolder of juist daarbuiten? Neem dan contact op met ACF Bentveld uit Emmeloord.

Google vindbaarheid verhogen

Wie kijkt er nou nog op de pagina 2 van Google? Daarom is het van belang om op de eerste pagina van Google te staan. Hier weten potentiële bezoekers je te vinden. 
Benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan snel verder.

Geert Jan weet hier meer over

Geert JanGeert Jan
Facebook en SEO specialist

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company