Computer hardware

Computer hardware vervangen?

Overweeg je de aanschaf van nieuwe ICT-middelen, zoals computers, computer hardware, laptops, printers, software of een compleet netwerk? ACF Bentveld heeft ruime ervaring in het geven van advies voor de aanschaf van ICT-middelen, we nemen hier nog steeds de tijd voor. Als je een topprestatie van je personeel verwacht, zorg dan allereerst voor goed gereedschap.

ACF Bentveld heeft een eigen technische dienst waar reparatie en installatiewerkzaamheden aan computers, laptops en servers uitgevoerd worden.

  • Back-up voorzieningen
  • Reparatie pc, laptop en andere hardware
  • Verkoop pc’s, laptops, monitoren, printers en randapparatuur
  • Installatie en verkoop van anti-virus, anti-spamsoftware en Microsoft Office
  • Onderhoud hard- en software
  • Computer hardware


Meer informatie voor jouw computer hardware?
Neem contact met ons opComputer hardware

Serversystemen

Een goed gekozen server gaat langer mee! De server is namelijk de kern van je ICT-omgeving. De keuze voor een server kan worden bepaald aan de hand van diverse factoren. Overweeg je de aanschaf van een server of meerdere servers, laat ACF Bentveld met je meedenken!

Computersystemen

Ons advies heeft altijd geleid tot tevreden klanten.

Computersystemen zijn er in alle soorten in maten. Van staand tot liggend en van klein tot groot. De keuze van een computersysteem wordt bepaald aan de hand van de volgende hoofdpunten...

Reparatie ICT apparatuur

Natuurlijk kunnen wij ook thuis langskomen voor een reparatie.

ACF Bentveld heeft een eigen technisch dienst waar reparatie en installatiewerkzaamheden aan computers, laptops en servers uitgevoerd worden. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk dat één van onze monteurs op locatie thuis of op bedrijf langskomt voor onderhoud en reparatie...

Verkoop pc’s, laptops, monitoren, printers en randapparatuur

ACF Bentveld heeft ruime ervaring in het adviseren op pc-keuze, we nemen hier nog steeds de tijd voor. Deze persoonlijke touch heeft geleid tot tevreden loyale klanten die bewust omgaan met de aanschaf van pc's of laptops...

Installatie en verkoop van anti-virus en anti-spamsoftware en Microsoft Office

Ook voor de aanschaf en installatie van software kunt u bij ACF Bentveld terecht. Zorg dat je computer veilig in gebruik blijft door de juiste anti-virus en anti-spamsoftware te installeren.

Onderhoud hard- en software

Onze technische dienst zorgt voor preventief onderhoud zodat je computer vlot en soepel blijft werken. Want na verloop van tijd wordt een computer trager. Wij maken voor een vaste prijs je pc of laptop weer veilig, schoon en up-to-date.

Anko weet hier meer over

AnkoAnko
Directeur / verkoop / inkoop

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company