Hoeveel kost een website

Hoeveel kost een website is een vraag die we bij ACF Bentveld vaak krijgen. Het antwoord is iets complexer dan 1 getal. Er zijn namelijk veel factoren van invloed op de totale prijs. We maken bij ACF Bentveld vele websites. Deze sites vallen in de prijscategorie van € 25,00 per maand tot enkele duizenden euro's. Uiteraard is bij deze laatste categorie veel extra maatwerk van toepassing. Voor € 25,00 per maand maken we al een goede, strakke, beheervriendelijke en zoekmachine vriendelijke website. Hierbij heb je zelf het beheer in handen en vul je alle pagina's. Maar uiteraard kunnen we ook je bestaande website overzetten.

Kom erachter of  zo'n website ook voor jou werkt

Wat voor website krijg je bij ACF Bentveld?

We hebben voor het MBK speciaal een module ontwikkeld waardoor we vaak voor een vast laag maandbedrag een website kunnen aanbieden. Ohja, er zijn geen verborgen kosten, eventueel alleen voor het beveiligingscertificaat SSL. Die raden we namelijk wel aan.

Voor een vast laag maandbedrag krijg je al:

  • Een website die standaard al goed vindbaar is
  • Een ontwerp die voldoet aan jouw wensen
  • Mobile responsive (speciaal formaat voor mobiel)
  • Gemakkelijk te beheren via het CMS (beheersysteem) van ACF Bentveld
  • Na verloop van tijd gemakkelijk uit te breiden of aan te passen
  • We passen automatisch (beveiligings) updates toe voor een up-to-date systeem
  • Extra begeleiding voor 3 uur per jaar
  • Incl. domeinregistratie en (meerdere) e-mailadressen
  • Per jaar opzegbaar
  • Een partner de Polder die weet wie je doelgroep is


Onze referenties zijn goed gevuld met bedrijvendie voor een vast maandbedrag een website hebben. Bekijk het portfolio van ACF Bentveld voor alle referenties en verschillende klussen.
Ook jouw bedrijf of idee kan meer verdienen met een nieuwe website die ECHT voor jou werkt in plaats van andersom.

Tot slot blijven onze programmeurs up-to-date in hun vakgebied en volgen onze seo consultants de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Google. De ontwerpers van ACF gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan en om alvast een idee te schetsen.

- Een gesprek over een nieuwe website of nieuw idee werkt verhelderend en opfrissend en is altijd vrijblijvend. -

Kosten website hosting

De kosten van hosting zit normaal gesproken tussen de € 100 en € 200 per jaar.. Het voordeel bij ACF Bentveld is dat de kosten voor de hosting in het pakket zijn meegenomen. Je betaalt voor hosting dus niets extra bij ACF Bentveld. 

Hoeveel kost een website voor professionals

Maar naast de wat kleinere projecten, bouwen en beheren we ook grotere projecten. Zo hebben we een website/webshop gebouwd waar je online je huis kunt ontwerpen waarbij je gelijk een kostenoverzicht krijgt. Uiteraard vallen dergelijke projecten niet binnen een vast laag maandbedrag. Ook hierin kunnen we heel diep gaan met bijvoorbeeld vindbaarheid optimalisatie, facebook marketing of andere aanverwante koppelingen. Maar net als bij een maatpak hangt dit af van de wensen en behoeften. Hierbij kunnen de kosten varieëren voor een projectprijs en een lager vast bedrag aan maandelijkse kosten. De kosten beginnen bij enkele duizenden euro's en kunnen fors oplopen wanneer er ook speciale koppelingen moeten worden gebouwd die kunnen communiceren met andere programma's. 

Nogmaals de vraag ''Hoeveel kost een website?'', dit hangt volledig af van wat de wensen en behoeften zijn. Ga vrijblijvend een gesprek met ons aan om meer duidelijkheid te krijgen voor jouw specifieke situatie. 

Antwoord krijgen op de vraag:
'' Hoeveel kost een website '' 
Vraag een vrijblijvend gesprek aan.


Hoeveel kost een website nou?
Interactieve website voor de Orchideeenhoeve
Professionele website voor Bij Ons Wellerwaard
Compleet verzorgde website triathlon Noordoost polder

Websites

 

Daarbij adviseert ACF Bentveld adviseert je graag op het gebied van websites en zelfs met je online doelstelling. Met een ontwerp dat past bij wat je wil uitstralen gaan we aan de slag. Dit met een responsive design zodat je telefoon ook gewoon op mobiel werkt!

Vindbaarheid optimalisatie

Vindbaarheid optimalisatie, een must voor iedere website!

Wie kijkt er tegenwoordig nog op pagina twee van de Google zoekmachine? Waarschijnlijk zal je zelf niet eens meer weten wanneer je dit voor het laatste hebt gedaan...

Facebook marketing

Wees sociaal met doelgerichte en effectieve advertenties op Facebook.

‘Facebook marketing? Maar dat is toch niet nieuw’, horen wij je denken.
Een like is misschien makkelijk te scoren op Facebook, maar wat is een like waard? Je wilt écht resultaat zien. (Bijna) alles is mogelijk met Facebook marketing.

Cees weet hier meer over

CeesCees
Directeur / verkoop / planning

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company