ACF Bentveld, compleet geregeld!

ACF Bentveld is het automatiseringsbedrijf uit de Noordoostpolder die net even die stap extra zet om je organisatie optimaal te laten functioneren.

Je kunt bij ons terecht voor systeembeheer, aankoop van computers, reparatie, telefonie en alles op het gebied van website's en webapplicaties.

Wat wij voor u kunnen betekenen

ACF Bentveld, kan een compleet pakket aan ICT-diensten leveren. Door het samenvoegen van de bedrijven ACF automatisering, Bentveld automatisering en Alstro Media tot één bedrijf is ACF Bentveld het ICT-bedrijf in de Noordoostpolder. Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het belangrijkste nieuws en/of aanbiedingen »


Onze diensten

ACF Bentveld biedt een totaal pakket aan ICT-diensten. Kiest u voor VoIP, systeembeheer, nieuwe hardware, een service contract of een webapplicatie? 
Compleet geregeld bij ACF Bentveld!
Systeembeheer
ACF Bentveld Automatisering uit Emmeloord heeft al meer dan 20 jaar ervaring met systeembeheer en kan voor elk bedrijf of organisatie een passende (cloud) oplossing bieden.
Service Een vast bedrag per maand per werkplek voor onderhoud, is weten waar je aan toe bent
Inrichting werkplekken
Wij zorgen ervoor dat het personeel probleemloos kan werken. Of het nu gaat om 1 werkplek of 50 of meer, voor elke situatie hebben wij een passende werkbare oplossing.
Service U zorgt voor de locatie, dan doen wij de rest
Reparatie en onderhoud
ACF Automatisering heeft een eigen technische dienst waar reparatie- en installatiewerkzaamheden aan computers, laptops en servers uitgevoerd kunnen worden.
Service Bij hulp op afstand kunnen wij de PC overnemen en kleine storingen makkelijk en snel verhelpen
Website's en hosting
ACF Bentveld heeft in de afgelopen 5 jaar al meer dan 300 website's ontworpen en gebouwd. Onze eigen ontwerpers maken ook voor jouw bedrijf een eigen beheerbare unieke website.
Service U heeft al een eigen unieke website voor slechts 25 euro per maand zonder verdere kosten
Computers en hardware
Overweeg je de aanschaf van nieuwe ICT-middelen, zoals computers, laptops, printers, software of een compleet netwerk? Voor zowel zakelijk als particulier kun je bij ACF Bentveld terecht.
Service De oude data kunnen we desgewenst ook overzetten op de nieuwe computer!
VoIP / IP telefonie
VoIP betekent Voice Over IP. In de volksmond wordt VoIP ook wel internettelefonie of bellen via internet genoemd. ACF Bentveld verkoopt telefoontoestellen die geschikt zijn om te bellen via een computernetwerk. Een andere mogelijkheid is het gebruik van een headset en een computer.

VoIP is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie. Naast lagere telefoonkosten bespaar je op het aanleggen en onderhouden van je telefoonnetwerk. Met VoIP ben je ook thuis en onderweg bereikbaar op je zakelijke nummer.
Service Wij verkopen telefoontoestellen die geschikt zijn voor VoIP

Klanten aan het woord - alle recensies tonen

  • Op aanraden van een concullega zijn we de samenwerking ruim 5 jaar geleden aangegaan. En het bevalt erg goed. Onze contactpersonen bij ACF Bentveld zijn prettig in omgang en werken snel. Onze ICT is in goede handen.
    Recensie van André Mulder - Interemm
  • De korte lijnen bij ACF Bentveld vinden wij erg prettig, daarnaast ontzorgen ze ons op helemaal op ICT gebied, beheer van ons netwerk, glasvezel, back-up en webapplicatie maar ook de website is erg belangrijk voor ons bedrijf.
    Recensie van Frank van Boven - Groothuis Bouw

Ons team staat voor u klaar

PeterPeter overlay
Peter
De wereld van nieuwe media, daar is waar Peter zich thuis voelt. Al jong was hij bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. De keuze voor de studie Interactieve Vormgeving was dan ook snel gemaakt. De afwisseling van programmeren en ontwerpen maakt dat hij elke dag enthousiast aan de slag gaat. Naast creatieveling is hij fanatiek skateboarder.
Functie: designer / programmeur
SabinaSabina overlay
Sabina
Ooit begonnen als lab-rat met haar studie HLO. Maar al snel merkte ze dat ze liever orde schepte in stapels papieren dan dat ze experimenteert in het lab. Thuis wandelt ze graag met de hond of is ze in de tuin bezig. En lezen doet ze eigenlijk veel te weinig.
Functie: administratie
NicolienNicolien overlay
Nicolien
Na het afronden van haar marketingstage heeft Nicolien ervaring opgedaan als creatief dtp’er. In haar functie bij ACF Bentveld mag ze beide ervaringen combineren. Thuis kan ze met de computer goed overweg, maar zodra een probleem te technisch wordt geeft ze deze liever over aan haar kundige collega’s. Als tegenprestatie bakt ze zonder moeite de heerlijkste brownies.
Functie: Communicatie & Design
MinaMina overlay
Mina
Mina kun je wakker maken voor regeldingen en ad hoc vraagstukken. Als ze niet voor oma speelt dan gaat ze graag fietsen en de wereld ontdekken met de camper.
Functie: Administratie
SebSeb overlay
Seb
Met de opleiding Netwerkbeheer heeft Seb een goede start gemaakt. Hij heeft zich ontwikkeld tot een ware ICT-adviseur. Hij kan door middel van maatwerk de klant optimaal service verlenen. Daar wordt hij vrolijk van. Thuis laat hij de computer uit en gaat hij liever voetballen.
Functie: systeembeheerder
AmandoAmando overlay
Amando
Onze programmeur in opleiding. Applicaties ontwikkelen is zeg maar echt zijn ding. Verrassend genoeg heeft hij als hobby gamen. Dit leergierige aapje gaat thuis gewoon verder met het leren van nieuwe programmeer talen en technieken. Dit kan hij zoal: HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, Java, C#.
Functie: App Ontwikkelaar
FrankFrank overlay
Frank
Frank is sinds ’98 werkzaam bij ACF Bentveld en heeft met verschillende systemen gewerkt in zijn carrière. Van DOS en Unix tot Windows systemen. Voor advies ben je bij deze techneut dus aan het goede adres. Buiten werk om is hij bezig met zijn gezin en voetbal. Niet persé in die volgorde.
Functie: systeembeheerder / verkoop
RichardRichard overlay
Richard
Een vertrouwd gezicht voor de meeste klanten. Richard is namelijk al meer dan 14 jaar werkzaam als systeembeheerder. Maar eigenlijk is hij een manusje-van-alles. Het liefst is hij zo ver mogelijk van zijn bureau, op locatie, om de klanten snel weer op weg te helpen. In zijn vrije tijd doet hij aan karate.
Functie: systeembeheerder
AlwinAlwin overlay
Alwin
Na jaren klanten te helpen met internetproblemen, in dienst van een internetprovider, heeft hij de overstap gemaakt naar telecom. Als VoIP vakman zit hij goed op zijn plek. Maar ook voor verdere ICT vraagstukken is de klant welkom bij Alwin. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij verschillende verenigingen, want stilzitten is niet zijn ding.
Functie: systeembeheerder
Geert JanGeert Jan overlay
Geert Jan
Vers van de pers en onlangs afgestudeerd op Facebook marketing. Voor online optimalisatie moet je hem hebben! Hij is goed in social media marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversieratio optimalisatie invullen. In zijn vrije uurtjes verdiept deze bezige bij zich in kleurenpsychologie en gedragseconomie. Mocht er nog tijd over zijn, dan kun je hem op de racefiets vinden.
Functie: Facebook en SEO specialist
JordyJordy overlay
Jordy
Bereikbaar en betrokken, dat vinden de klanten van Jordy. Al tijdens zijn studie ICT & Systeembeheer kwam hij in aanraking met ACF Bentveld. Het contact met klanten is volgens hem dat wat zijn werk leuk maakt. Door de omgeving van de klant te leren begrijpen is hij in staat een goed advies te geven. Deze sportieveling spendeert zijn vrije tijd aan fitness, hardlopen en mountainbiken.
Functie: systeembeheerder
Cees TuytelCees Tuytel overlay
Cees Tuytel
Een rasechte ondernemer. Was als tiener al aan het knutselen aan zijn Commodore. Ooit begonnen in de agrarische sector, nu als eigenaar verleent hij zijn diensten aan allerlei bedrijven in de Noordoostpolder. Helpt klanten graag een professionaliseringsslag te maken. Dit doet hij ook in zijn vrije tijd door het geven van workshops. Als hij niet aan het pionieren is, kun je hem op de fiets vinden.
Functie: directeur / verkoop / planning
EmielEmiel overlay
Emiel
Emiel is geboren en getogen in de noordoostpolder. Naast zijn werk en gezin houdt hij zich vooral bezig met autosport. Nee, in een sportauto zie je hem niet zo snel. Maar met een pen en zijn camera legt hij liever ieder aspect vast van de Rallysport. Naast zijn ervaring als redacteur en fotograaf in de Rallysport, heeft hij al heel wat kilometers gemaakt als systeembeheerder.
Functie: systeembeheerder / verkoop
Anko BentveldAnko Bentveld overlay
Anko Bentveld
Van schoolopdracht tot succesvol bedrijf. Anko zag als student zijn bedrijf al voor zich. Inmiddels verzorgt Anko al ruim 15 jaar de complete automatisering voor bedrijven. Samen met de klant komen ze tot de beste technische oplossingen. Hij krijgt een kick van het succesvol opleveren van turn key automatiseringsprojecten. Als hij uiteindelijk wat tijd over heeft, besteedt hij die graag aan watersport.
Functie: directeur / verkoop / inkoop
MartinMartin overlay
Martin

Martin, vader van twee prachtige kinderen houdt zich bij ACF bezig binnen de verkoop. Hij houdt van transparantie en openheid. Hij is echt een sociaal dier. Wanneer Martin in de rustmodus is, vindt je hem of op zijn loopschoenen of in de fitness. 's Winters vindt je hem op de lange latten.

Functie: Verkoop
Copyright © 2017 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Sitestructuur