Microsoft 365 Apps voor Bedrijven

Microsoft 365 Apps voor Bedrijven

Altijd en overal werken
Met Microsoft 365 Apps voor Bedrijven maak en bewerk je documenten met de voor jou vertrouwde programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Met een Microsoft 365 Apps voor Bedrijven abonnement beschik je altijd over de meest recente versie van het complete Officepakket en is dit Officepakket beschikbaar op jouw computer, laptop, smartphone, tablet, iPad of iPhone. Kortom: op ieder apparaat is het Officepakket voor jou beschikbaar en je mag dit Officepakket per account op vijf verschillende apparaten installeren!

Daarnaast is ook nog Office Online beschikbaar zodat je ook via je favoriete browser toegang hebt tot jouw
documenten.

Samenwerken en delen
Met Microsoft 365 Apps voor Bedrijven heb je niet alleen de beschikking over het complete Officepakket maar is tevens OneDrive For Business (of OneDrive voor Bedrijven) beschikbaar. Voor iedere gebruiker is er 1TB aan opslagruimte beschikbaar. Sla dus al je documenten online op, bewerk deze op ieder apparaat en deel de bestanden die jij wilt delen met je collega’s of mensen van buiten je organisatie.

Omdat de bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze delen wanneer en waar je wilt en er zelfs realtime aan samenwerken met je collega’s. Je bent dus altijd up-to-date!

Support
Voor vragen en ondersteuning kun je terecht bij onze servicedesk.

Is Microsoft 365 Apps voor Bedrijven voor jouw bedrijf de perfecte oplossing of twijfel je nog? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 0527-858585.

ACF Bentveld is Microsoft Silver Partner met onder andere specialisatie in Microsoft 365 en daarmee de Office 365 specialist in de Noordoostpolder, Emmeloord, Urk en omstreken.Kom erachter of het werken in de cloud bij jouw bedrijf past!

Referenties

Gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder

Mateboer Groep BV

Mateboer Groep BV

Exult

Exult

Groothuis Bouw

Groothuis Bouw

SKN Kinderopvang Noordoostpolder

SKN Kinderopvang

ELEQ Steenwijk

ELEQ

Orchideeën Hoeve

Orchideeën Hoeve

Den Hartigh

Den Hartigh

MCM Marknesse

MCM Marknesse

NOP Agrowind

NOP Agrowind

Helder Financiële Diensten

Helder Financiële Diensten

COGAS Tech

COGAS Tech

Post en Haveman

Post en Haveman

Interemm Interieur- & standbouw

Interemm

Groenvries BV Koel- en Vrieshuizen

Groenvries BV

Kwekerij Baas

Kwekerij Baas
Nog vragen?