Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard is een samenvoeging van Microsoft 365 Apps voor Bedrijven en Microsoft 365 Business Basic. Door gebruik te maken van dit abonnement krijg je dus de beschikking over het complete Officepakket, een oplossing voor je persoonlijke bestanden, een oplossing voor je bedrijfsdocumenten en een oplossing voor je e-mail en communicatie.

Office op alle apparaten
Altijd toegang tot de nieuwste versie van de vertrouwde Office-programma's. Op elk apparaat: PC, Mac, tablet of smartphone. Het Officepakket binnen jouw abonnement mag je vervolgens op vijf verschillende apparaten installeren zodat je ook vanaf ieder apparaat in jouw bezit toegang hebt tot jouw e-mail, bestanden en het Officepakket.

Samenwerken en delen
Met Microsoft 365 Business Standard heb je niet alleen de beschikking over het complete Officepakket maar is tevens OneDrive For Business (of OneDrive voor Bedrijven) beschikbaar. Voor iedere gebruiker is er 1TB aan opslagruimte beschikbaar. Sla dus al je documenten online op, bewerk deze op ieder apparaat en deel de bestanden die jij wilt delen met je collega’s of mensen van buiten je organisatie.

Daarnaast is ook SharePoint Online beschikbaar. Met SharePoint Online maak je documenten eenvoudiger toegankelijk en makkelijker deelbaar met een basisopslagruimte van 10 GB. Daarbij krijgt elke gebruiker 500 MB extra opslagruimte.

Altijd en overal toegang tot je e-mail met Exchange Online

Met Office 365 - Exchange Online heb je altijd en overal toegang tot uw inbox, contactpersonen, agenda en taken van je Outlook account. E-mail wordt gesynchroniseerd op alle apparaten. Dat betekent dat je op je telefoon, tablet en computer altijd dezelfde inbox en verzonden items hebt en natuurlijk ook je afspraken in je agenda kunt terugzien. 

Ondersteuning

Voor vragen en ondersteuning kun je bij onze helpdesk terecht. Bel ons op 0527-858585
Microsoft 365 Business Standard:

 Office suite
Beschik altijd over de meest recente versie van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access en Publisher. Daarnaast is het Officepakket natuurlijk ook online via je favoriete browser te gebruiken.

 E-mail
Gebruik de uitgebreide en vertrouwde Outlook-omgeving voor geavanceerde e-mail. Toegankelijk vanaf uw bureaublad of vanuit uw webbrowser met de Outlook Web App. Elke gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan bijlagen van maximaal 150 MB verzenden.

 Online vergaderen
Online vergaderingen met audio en video met Microsoft Teams. Met één muisklik je scherm delen en een videovergadering in HD opstarten.

 OneDrive for Business
Met ‘OneDrive voor Bedrijven’ heeft elke gebruiker 1 TB aan opslagruimte. Met deze applicatie heb je vrijwel overal toegang tot jouw documenten. Deel bestanden met personen binnen en buiten jouw bedrijf en bepaal wie welk bestand kan zien en bewerken. Synchroniseer bestanden eenvoudig met PC's, Macs en mobiele apparaten. Je hebt dus eigenlijk altijd en overal, met een werkende internet verbinding, toegang tot jouw bestanden!

 SharePoint Online
Maak documenten eenvoudiger toegankelijk en makkelijker deelbaar met een basisopslagruimte van 10 GB. Daarbij krijgt elke gebruiker 500 MB extra opslagruimte.

Wil je weten welke versie van Microsoft 365 voor jouw bedrijf de perfecte oplossing is? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 0527-858585

ACF Bentveld is Microsoft Silver Partner met onder andere specialisatie in Microsoft 365 en daarmee de Microsoft 365 specialist in de Noordoostpolder, Emmeloord, Urk en omstreken.Kom erachter of het werken in de cloud bij jouw bedrijf past!

Referenties

Gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder

Mateboer Groep BV

Mateboer Groep BV

Exult

Exult

Groothuis Bouw

Groothuis Bouw

SKN Kinderopvang Noordoostpolder

SKN Kinderopvang

ELEQ Steenwijk

ELEQ

Orchideeën Hoeve

Orchideeën Hoeve

Den Hartigh

Den Hartigh

MCM Marknesse

MCM Marknesse

NOP Agrowind

NOP Agrowind

Helder Financiële Diensten

Helder Financiële Diensten

COGAS Tech

COGAS Tech

Post en Haveman

Post en Haveman

Interemm Interieur- & standbouw

Interemm

Groenvries BV Koel- en Vrieshuizen

Groenvries BV

Kwekerij Baas

Kwekerij Baas
Nog vragen?