Microsoft 365 – de verschillende versies

Microsoft 365 – de verschillende versies

Microsoft 365 (of Office 365) kan worden geleverd in verschillende abonnementsvormen. Van alleen e-mail tot een compleet pakket voor jouw kantoor en werkplekken. Onderstaand hebben wij de abonnementen welke het meest in het MKB worden gebruikt uitgelegd.

Office 365 – Exchange Online (alleen e-mail)
Wil je alleen een professionele oplossing voor je e-mail? Dan is Exchange Online het meest geschikte Office 365 abonnement voor jou. Met Exchange Online krijg je de beschikking over een complete, professionele Exchange Server in de datacentra van Microsoft. Je krijgt dus de beschikking over dezelfde functionaliteiten welke in het verleden alleen toegankelijk waren voor grotere organisaties met een eigen Exchange Server zonder de hoge investering. Met Exchange Online heb je altijd en op ieder apparaat toegang tot al je e-mail, agenda en contactpersonen.

Voor een vast bedrag per maand krijg je bovendien een mailbox met 50GB ruimte! Zie dat maar eens vol te krijgen!

Microsoft 365 Business Basic (e-mail en data)
Wil je naast een goede professionele oplossing voor je e-mail ook een goede oplossing voor je bedrijfsbestanden? Dan kun je het beste kiezen voor Microsoft 365 Business Basic. Hiermee krijg je naast Exchange Online (zoals bovenstaand beschreven) ook nog eens toegang tot OneDrive For Business, SharePoint Online, het Online Office pakket en Microsoft Teams. De meest ideale oplossing wanneer je beschikt over een actueel Officepakket of wanneer je vooral online werkt!

Op deze pagina is alle informatie over Microsoft 365 Business Basic terug te lezen.

Microsoft 365 Apps for Business  (data en het complete Office pakket)
Het volgende beschikbare abonnement is Microsoft 365 Apps for Business. Met Microsoft 365 Apps for Business krijg je de beschikking over 1TB aan opslagruimte via OneDrive For Business aangevuld met het complete Officepakket (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Publisher en OneNote). Dit Officepakket mag per account op vijf verschillende apparaten worden geïnstalleerd zodat je ook op je iPad, smartphone, tablet of extra laptop de beschikking hebt over het Officepakket en toegang tot je data in OneDrive.

Microsoft 365 Business Standard (e-mail, data en het complete Office pakket)
Heb je een combinatie nodig van Microsoft 365 Apps for Business en Microsoft 365 Business Basic dan is Microsoft 365 Business Standard de meest geschikte oplossing voor jou! Microsoft 365 Business Standard combineert de online diensten van Microsoft 365 Business Basic (E-mail en online data opslag) met het volledige Office pakket. Je krijgt hiermee dus de beschikking over een professionele oplossing voor je e-mail, opslag van je bedrijfsdocumenten en -bestanden en het complete Office pakket wat je ook nog eens per account op vijf verschillende apparaten mag gebruiken en installeren. Kortom met Microsoft 365 Business Standard heb je een complete, betrouwbare en veilige oplossing in handen voor jouw bedrijf!

Onderstaand een overzicht met de belangrijkste onderdelen van Microsoft 365 en de verschillen tussen de verschillende versies: 

Wil je weten welke versie van Microsoft 365 of Office 365 voor jouw bedrijf de perfecte oplossing is? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 0527-858585

ACF Bentveld is Microsoft Silver Partner met onder andere specialisatie in Microsoft 365 en daarmee de Microsoft 365 specialist in de Noordoostpolder, Emmeloord, Urk en omstreken.Kom erachter of het werken in de cloud bij jouw bedrijf past!

Referenties

Gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder

Mateboer Groep BV

Mateboer Groep BV

Exult

Exult

Groothuis Bouw

Groothuis Bouw

SKN Kinderopvang Noordoostpolder

SKN Kinderopvang

ELEQ Steenwijk

ELEQ

Orchideeën Hoeve

Orchideeën Hoeve

Den Hartigh

Den Hartigh

MCM Marknesse

MCM Marknesse

NOP Agrowind

NOP Agrowind

Helder Financiële Diensten

Helder Financiële Diensten

COGAS Tech

COGAS Tech

Post en Haveman

Post en Haveman

Interemm Interieur- & standbouw

Interemm

Groenvries BV Koel- en Vrieshuizen

Groenvries BV

Kwekerij Baas

Kwekerij Baas
Nog vragen?