Eén adres voor zowel ICT als mobiel bellen

Als drukke zzp’er of mkb-ondernemer telt elke minuut. Je wilt altijd bereikbaar zijn en mobiel bellen wanneer het jou uit komt. Je zit niet te wachten om uitgebreid uit te zoeken welke mobiele abonnementen het beste bij je passen. Dat snappen we als geen ander. Eén ding is zeker: ACF Bentveld biedt, in samenwerking met YES Telecom, de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven. Zo profiteer je onder andere van speciale zakelijke modules. Kies ervoor om onderling gratis met collega’s te bellen of om samen met hun een groepstegoed te delen met een groepsbundel.

Zo kun je onbeperkt:

  • Appen
  • Emails ontvangen en versturen
  • Foto's maken en versturen
  • Notities verspreiden
  • En voor de nodige ontspanning muziek luisteren

Mobiel bellen met Yes Telecom op het KPN Netwerk

De partner waarmee wij voor mobiele abonnementen samenwerken is YES Telecom waardoor je, als zakelijke klant van ACF Bentveld, gebruik kunt gaan maken van het uitstekende en stabiele 4G netwerk van KPN. Daarnaast zijn de tarieven zeer concurrerend ten opzichte van andere aanbieders. De abonnementen zijn als groepsbundel te gebruiken waarbij je niet alleen het beltegoed deelt, maar ook het datagebruik kunt delen met medewerkers/collega's. Wil je de data ook gebruiken voor een tablet of laptop? Dan vraag je gewoon een tweede simkaart aan die is gekoppeld aan je abonnement. 

Bovendien krijg je alle informatie en kosten over mobiel bellen en het dataverbruik overzichtelijk op één factuur.

ACF Bentveld biedt:

  • Onbeperkt bellen/ sms in Nederland
  • Verschillende databundels
  • Groepsabonnement
  • Multi-sim mogelijk
  • Eén heldere factuur

         

Vanaf slechts € 33,50 maand


Meer informatie voor jouw specifieke situatie omtrent mobiel bellen? Neem contact met ons op.Mobiel bellen! Probeer ons abonnement!

Business bundels en groepsbundels

Deze tarieven gelden voor zowel enkele gebruikers als voor groepen. Bundeltegoeden zijn 6 maanden houdbaar. Is de bundel van medewerker A op, maar heeft medewerker B nog tegoed? Dan belt A tegen zijn eigen tarief gewoon verder binnen de bundel van B. Al vanaf € 15,- p. maand.

Onbeperkt bellen en SMS’en in Nederland

Zeker weten dat je met mobiel nooit buiten je bundel belt? Dat kun je met Yess Business Unlimited tegen een overzichtelijk vast maandbedrag (vanaf € 33,50 p. mnd). Dit abonnement is inclusief een databundel van 3 GB, 7,5 GB of 15 GB. Je maakt gebruik van het razendsnelle 4G-netwerk van KPN.

Online Add-ons

Wil je een databundel toevoegen aan je voice-abonnement? Je sluit een Add-on al af voor een periode van slechts 3 maanden. Met een module is het ook hier mogelijk om groepen aan te maken om zo van elkaars data-abonnement gebruik te maken. Al vanaf € 9,95 p. mnd.

Alwin weet hier meer over

AlwinAlwin
Systeembeheerder & VoIP specialist

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company