Eén adres voor zowel ICT als mobiel bellen

Als drukke zzp’er of mkb-ondernemer telt elke minuut. Je wilt altijd bereikbaar zijn en mobiel bellen wanneer het jou uit komt. Je zit niet te wachten om uitgebreid uit te zoeken welke mobiele abonnementen het beste bij je passen. Dat snappen we als geen ander. Eén ding is zeker: ACF Bentveld biedt, in samenwerking met YES Telecom, de beste kwaliteit tegen scherpe tarieven. Zo profiteer je onder andere van speciale zakelijke modules. Kies ervoor om onderling gratis met collega’s te bellen of om samen met hun een groepstegoed te delen met een groepsbundel.

Mobiel bellen met Yes Telecom op het KPN Netwerk


De partner waarmee wij voor mobiele abonnementen samenwerken is YES Telecom waardoor je, als zakelijke klant van ACF Bentveld, gebruik kunt gaan maken van het uitstekende (4G) netwerk van KPN.

Meer informatie voor jouw specifieke situatie omtrent mobiel bellen? Neem contact met ons op.

Mobiel bellen
Business bundels en groepsbundels
Deze tarieven gelden voor zowel enkele gebruikers als voor groepen. Bundeltegoeden zijn 6 maanden
houdbaar. Is de bundel van medewerker A op, maar heeft medewerker B nog tegoed? Dan belt A tegen
zijn eigen tarief gewoon verder binnen de bundel van B.

Vanaf € 15,- per maand maak je al gebruik van dit abonnement.
Onbeperkt bellen en SMS’en in Nederland
Zeker weten dat u nooit buiten uw bundel belt? Dat kunt u met Yess Business Unlimited tegen een overzichtelijk vast maandbedrag. Dit abonnement is inclusief een databundel van 3 GB, 7,5 GB of 15 GB. U maakt gebruik van het razendsnelle 4G-netwerk van KPN.


Vanaf € 33,50 per maand maak je al gebruik van dit abonnement.
Online Add-ons
Wilt u een databundel toevoegen aan uw voice-abonnement? U sluit een Add-on al af voor een periode van slechts 3 maanden, met een opzegtermijn van één maand. Met een module is het ook hier mogelijk om groepen aan te maken om zo van elkaars data-abonnement gebruik te maken.


Vanaf € 9,95 per maand kun je al een Add-on koppelen aan je abonnement.
Online laptop/tablet
Yes Online laptop/tablet is een data-abonnement speciaal voor de laptop of tablet. Dit is niet ter aanvulling van uw voice-abonnement, dus u krijgt een aparte simkaart hiervoor.Vanaf € 19,95 per maand maak je al gebruik van dit abonnement.

Copyright © 2017 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Sitestructuur