Office 365 Advanced Threat Protection

Office 365 Advanced Threat Protection

Wanneer je gebruik maakt van Office 365 of Microsoft staan je documenten en e-mail volledig in de cloud bij Microsoft. Microsoft zorgt voor de beschikbaarheid van de servers en probeert deze omgeving met de standaard opties zo veilig mogelijk te houden. De beveiliging van deze omgeving wordt vooral gericht op de daadwerkelijke infrastructuur (dus de servers van Microsoft) en niet zozeer op jouw documenten en e-mail. 

Een nog betere beveiliging

Natuurlijk is er binnen Microsoft 365 een standaard beveiliging beschikbaar waarin aan heel veel beveiligings- en privacy standaarden wordt voldaan. Maar om jouw Office 365 omgeving echt goed te beschermen raden wij het gebruik van Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) aan.


Office 365 Advanced Threat Protection

Office 365 Advanced Threat Protection is, en de naam zegt het eigenlijk al, een geavanceerde uitbreiding op je Microsoft 365 of Office 365 abonnement die jouw omgeving beschermt tegen bedreigingen. Office 365 ATP beveiligt je e-mail, bestanden en Office 365-toepassingen. Deze dienst biedt je aanvullende beveiligingsfuncties naast de standaard Microsoft 365 beveiliging zodat je nog beter beschermd bent tegen verschillende vormen van cybercriminaliteit zoals onveilige bijlages en schadelijke links.

Maar wat houdt dan nou precies in?
Office 365 Advanced Threat Protection scant alle bijlages die in een e-mailbox binnenkomen of ze veilig zijn. De bijlage wordt op de achtergrond automatisch geopend en getest in een virtuele omgeving zodat jouw werkplek en jouw omgeving niet besmet kunnen raken. Een veilige bijlage kan vervolgens gewoon worden geopend zoals je gewend bent!

Office 365 Advanced Threat Protection controleert alle links in zowel e-mails als Office-documenten. Als er op een link in een binnenkomende email wordt geklikt, controleert Office 365 Advanced Threat Protection de link voordat deze wordt geopend. Is de link veilig dan wordt de website gewoon geopend. Is het een onveilige link dan wordt verdere toegang tot die website geblokkeerd.
(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Office 365 Advanced Threat Protection beschermt je organisatie ook tegen phishing-aanvallen. Met de antiphishing-functies kan je ICT-partner alle inkomende berichten controleren op aanwijzingen dat het een phishing-poging kan zijn.

Office 365 Advanced Threat Protection is standaard inbegrepen in Office 365 Enterprise E5 en Microsoft 365 E5. Het is beschikbaar als Add-on voor de overige Microsoft 365 abonnementen.Weet je niet waar je moet beginnen en heb je hulp nodig om te starten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons: 0527-858585.

ACF Bentveld is Microsoft Silver Partner met onder andere specialisatie in Microsoft 365 en daarmee de Microsoft 365 specialist in de Noordoostpolder, Emmeloord, Urk, Kampen en omstreken.Kom erachter of het werken in de cloud bij jouw bedrijf past!

Referenties

Gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder

Mateboer Groep BV

Mateboer Groep BV

Exult

Exult

Groothuis Bouw

Groothuis Bouw

SKN Kinderopvang Noordoostpolder

SKN Kinderopvang

ELEQ Steenwijk

ELEQ

Orchideeën Hoeve

Orchideeën Hoeve

Den Hartigh

Den Hartigh

MCM Marknesse

MCM Marknesse

NOP Agrowind

NOP Agrowind

Helder Financiële Diensten

Helder Financiële Diensten

COGAS Tech

COGAS Tech

Post en Haveman

Post en Haveman

Interemm Interieur- & standbouw

Interemm

Groenvries BV Koel- en Vrieshuizen

Groenvries BV

Kwekerij Baas

Kwekerij Baas
Nog vragen?