OfficeXpert

Bij ACF Bentveld OfficeXpert is alles wat je nodig hebt op het gebied van werken binnen een kantoor in goede handen. Of het nu gaat om een bureaustoel, een doosje paperclips, een compleet interieur of een kopieermachine, bij ons hoef je je geen zorgen te maken omtrent deze producten om goed te kunnen functioneren binnen je kantooromgeving.
We hebben inmiddels al jarenlange ervaring in deze tak van sport waardoor we een breed assortiment aan kantoorbenodigdheden kunnen leveren. Ben je op zoek naar een specifiek product of een vaste partner? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Indien gewenst geven we graag advies over een product of hulpvraag. Geen idee welke printer u bijvoorbeeld moet aanschaffen? We helpen u graag zodat u de juiste keuze kunt maken.

Office Xpert is jouw partner voor onder andere:

 

Nieuwe officeXpert webshop - een webshop vol kantoorbenodigdheden

Onlangs hebben we een nieuwe webshop gerealiseerd. Dit om je beter, sneller en effectiever te kunnen helpen met het bestellen van de juiste producten. Je kunt eenvoudig een winkelmandje aanmaken om zo alvast datgene te bestellen dat bijna op is. Daarnaast kan je gemakkelijk via de bestelhistorie de bestelgeschiedenis inzien. Veel voorkomende producten kunnen zo snel en simpel opnieuw worden besteld.
Door een ruime keuze van maar liefst 25.000 verschillende producten is er altijd wel iets dat bij je past. Naast de allerdaage pennetjes, papiersoorten en toners, hebben we een een ruim assortiment met facilitaire producten even snel naar het centrum om de vergeten boodschappen te halen behoort zo tot de verleden tijd.

Regelmatig hebben we leuke acties. Kom daarom geregeld eens een kijkje nemen om zo de de leukste aanbiedingen niet langer te missen.

Bekijk onze webshop

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

of bel ons op 0527-858585

Martin weet hier meer over

MartinMartin
Verkoop

Neem contact met mij op

Stuur ons een bericht en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

ACF Bentveld in een notendop

ACF Bentveld is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven ACF Automatisering, Bentveld Automatisering en Alstro Media en is gevestigd op de begane grond in het pand aan de Ecu 2 in Emmeloord. Wij kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Klantenbeoordelingen

(8.2/10)
The Feedback Company