Website marketing


Om onze filosofie ''compleet geregeld'' na te streven, biedt ACF Bentveld ook website marketing diensten van de hoogste kwaliteit voor haar klanten aan. Hierdoor wordt je (online) nog beter vindbaar en weten (potentiële) klanten je nog sneller te vinden.

Welke website marketing wij bieden

  •  SEO - zoekmachine optimalisatie, we hebben een eigen SEO consultant
  •  Facebook marketing, werkt momenteel erg goed, informeer naar de mogelijkheden
  •  SEA - zoekmachie advertenties
  •  Conversie optimalisatie, haal meer uit je huidige websitebezoekers.
  •  E-mailmarketing, we stellen effectieve mailcampagnes op voor een hogere conversie

Meer informatie over jouw specifieke vraag over website marketing? Eens kennismaken of benieuwd waarbij we je kunnen ontlasten? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0527-858585.
website marketing

Websites
Je online doelstellingen vormen de basis voor het ontwerp. Wij zijn benieuwd naar je plannen. Daarbij adviseert ACF Bentveld je graag. Na het inventariseren van de doelstellingen gaan we schetsen. Met een ontwerp dat past bij wat je wil uitstralen gaan we aan de slag. Wij passen responsive design toe zodat je website op een telefoon, tablet en computer goed werkbaar blijft. Als eindresultaat heb je een vindbare website, die mooi en functioneel is.
Service Responsive design voor goede mobiele weergave
Website beheerprogramma
Na het opleveren van je website wil jezelf in staat zijn de website te beheren. Een website beheerprogramma (CMS systeem) moet eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Wij zorgen ervoor dat je zonder technische knowhow gemakkelijk je eigen website kan beheren.
Service Eenvoudig je eigen website beheren
Vindbaarheid optimalisatie
Herken je jezelf in de volgende punten?
  • Je wilt bovenaan staan in Google
  • Je wilt meer omzet genereren met gratis bezoekers
  • Je wilt je naamsbekendheid vergroten
Wanneer je al een website hebt draaien van ACF Bentveld, is het vaak zo dat je op bepaalde woorden in de Google zoekmachine al goed wordt gevonden. Maar om hierin te ‘fine-tunen’ zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wie kijkt er tegenwoordig nog op pagina twee van de Google zoekmachine? Waarschijnlijk zal je zelf niet eens meer weten wanneer je dit voor het laatste hebt gedaan.
Service Vindbaarheid optimalisatie, een must voor iedere website!
Facebook marketing

‘Facebook marketing? Maar dat is toch niet nieuw’, horen wij je denken.
Je denkt misschien aan de alom bekende like/deel/win-acties. Een like is misschien makkelijk te scoren op Facebook, maar wat is een like waard? Je wilt méér dan een like. Je wilt echt resultaat zien. En daar kunnen wij mee helpen. Bijna alles is mogelijk met behulp van Facebook advertenties.

Service Wees sociaal met doelgerichte en effectieve advertenties op Facebook

Copyright © 2017 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Sitestructuur