Ons bedrijf

Ons bedrijf

Wij zijn het automatiseringsbedrijf van de Noordoostpolder welke uw ICT-omgeving, groot of klein, met de grootst mogelijke zorg aanlegt, onderhoudt en vernieuwt. 

Kenmerkend
Waar wij voor staan? Transparantie, daadkracht en een full service aanpak. Met meer dan 25 jaar ervaring mag ACF Bentveld zich een deskundige en betrouwbare automatiseerder noemen. Onze werkwijze kenmerkt zich door grondig onderzoek en een gedegen advies. Het voorstel omvat een uitwerking van de gewenste situatie en het bijbehorende kostenplaatje. Eerlijk en helder. Geen verrassingen achteraf!

Nazorg
Na de installatie van uw nieuwe systeem kan je ons ook inschakelen voor onderhoud en beheer. Onze systeembeheerders helpen je op locatie of op afstand bij het oplossen van eventuele problemen. Bij ons heb je direct een expert aan de lijn. Een vast moment in de week voor technische ondersteuning en beheer bij op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Onze focus ligt op jouw ICT-omgeving, zodat jij je kunt focussen op je organisatie.

Vernieuwing
De vooruitstrevendheid van ACF Bentveld komt terug in de slogan ‘ICT voor nu en straks’. Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen om je oplossingen te kunnen bieden die aansluiten op jouw wensen van nu én de toekomst.

Diensten
De full service aanpak vertaalt zich naar een totaalpakket aan automatiseringsproducten en -diensten. Eén aanspreekpunt voor al uw vraagstukken op ICT-gebied:

  • Systeembeheer
  • Hard- en software
  • Inrichten en onderhouden van werkplekken
  • Clouddiensten zoals Office365, Microsoft Azure en online back-up
  • Security software zoals anti-virus, firewall, anti-spam en back-up
  • VoIP en mobiele telefonie


Breed pallet
Door de nauwe samenwerking met onze zusterbedrijven Mijn OfficeXpert en reclamebureau NUGTR verbreden we onze dienstverlening. Zo zetten we Mijn OfficeXpert in voor kantoorartikelen, -meubilair, projectinrichting en printoplossingen. We koppelen je graag aan NUGTR wanneer je op zoek bent naar een specialist in websites en apps, logo en huisstijl, auto- en gevelreclame.

Klanten
Wij bouwen graag een duurzame relatie op met onze klanten. Door de jaren heen is ons klantenbestand behoorlijk gegroeid. Daar zijn we trots op! Partijen die al vertrouwen in ons getoond hebben zijn o.a. de Gemeente Noordoostpolder, SKN Kinderopvang, Helder Financiële Diensten, Mateboer Groep, Den Hartigh, Groothuisbouw, Kwekerij Baas, Cogas, MCM Marknesse, Level One, Exult, RM Accountants en de Orchideeënhoeve.

Kom erachter of het werken in de cloud bij jouw bedrijf past!

Referenties

Gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder

Mateboer Groep BV

Mateboer Groep BV

Exult

Exult

Groothuis Bouw

Groothuis Bouw

SKN Kinderopvang Noordoostpolder

SKN Kinderopvang

ELEQ Steenwijk

ELEQ

Orchideeën Hoeve

Orchideeën Hoeve

Den Hartigh

Den Hartigh

MCM Marknesse

MCM Marknesse

NOP Agrowind

NOP Agrowind

Helder Financiële Diensten

Helder Financiële Diensten

COGAS Tech

COGAS Tech

Post en Haveman

Post en Haveman

Interemm Interieur- & standbouw

Interemm

Groenvries BV Koel- en Vrieshuizen

Groenvries BV

Kwekerij Baas

Kwekerij Baas
Nog vragen?