Ons bevlogen team

MinaMina overlay
Mina
Mina kun je wakker maken voor regeldingen en ad hoc vraagstukken. Als ze niet voor oma speelt dan gaat ze graag fietsen en de wereld ontdekken met de camper.
Functie: Administratie
FrankFrank overlay
Frank
Frank is sinds ’98 werkzaam bij ACF Bentveld en heeft met verschillende systemen gewerkt in zijn carrière. Van DOS en Unix tot Windows systemen. Voor advies ben je bij deze techneut dus aan het goede adres. Buiten werk om is hij bezig met zijn gezin en voetbal. Niet persé in die volgorde.
Functie: systeembeheerder / verkoop
AmandoAmando overlay
Amando
Onze programmeur in opleiding. Applicaties ontwikkelen is zeg maar echt zijn ding. Verrassend genoeg heeft hij als hobby gamen. Dit leergierige aapje gaat thuis gewoon verder met het leren van nieuwe programmeer talen en technieken. Dit kan hij zoal: HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, Java, C#.
Functie: App Ontwikkelaar
NicolienNicolien overlay
Nicolien
Na het afronden van haar marketingstage heeft Nicolien ervaring opgedaan als creatief dtp’er. In haar functie bij ACF Bentveld mag ze beide ervaringen combineren. Thuis kan ze met de computer goed overweg, maar zodra een probleem te technisch wordt geeft ze deze liever over aan haar kundige collega’s. Als tegenprestatie bakt ze zonder moeite de heerlijkste brownies.
Functie: Communicatie & Design
JordyJordy overlay
Jordy
Bereikbaar en betrokken, dat vinden de klanten van Jordy. Al tijdens zijn studie ICT & Systeembeheer kwam hij in aanraking met ACF Bentveld. Het contact met klanten is volgens hem dat wat zijn werk leuk maakt. Door de omgeving van de klant te leren begrijpen is hij in staat een goed advies te geven. Deze sportieveling spendeert zijn vrije tijd aan fitness, hardlopen en mountainbiken.
Functie: systeembeheerder
Geert JanGeert Jan overlay
Geert Jan
Vers van de pers en onlangs afgestudeerd op Facebook marketing. Voor online optimalisatie moet je hem hebben! Hij is goed in social media marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversieratio optimalisatie invullen. In zijn vrije uurtjes verdiept deze bezige bij zich in kleurenpsychologie en gedragseconomie. Mocht er nog tijd over zijn, dan kun je hem op de racefiets vinden.
Functie: Facebook en SEO specialist
RichardRichard overlay
Richard
Een vertrouwd gezicht voor de meeste klanten. Richard is namelijk al meer dan 14 jaar werkzaam als systeembeheerder. Maar eigenlijk is hij een manusje-van-alles. Het liefst is hij zo ver mogelijk van zijn bureau, op locatie, om de klanten snel weer op weg te helpen. In zijn vrije tijd doet hij aan karate.
Functie: systeembeheerder
Cees TuytelCees Tuytel overlay
Cees Tuytel
Een rasechte ondernemer. Was als tiener al aan het knutselen aan zijn Commodore. Ooit begonnen in de agrarische sector, nu als eigenaar verleent hij zijn diensten aan allerlei bedrijven in de Noordoostpolder. Helpt klanten graag een professionaliseringsslag te maken. Dit doet hij ook in zijn vrije tijd door het geven van workshops. Als hij niet aan het pionieren is, kun je hem op de fiets vinden.
Functie: directeur / verkoop / planning
SebSeb overlay
Seb
Met de opleiding Netwerkbeheer heeft Seb een goede start gemaakt. Hij heeft zich ontwikkeld tot een ware ICT-adviseur. Hij kan door middel van maatwerk de klant optimaal service verlenen. Daar wordt hij vrolijk van. Thuis laat hij de computer uit en gaat hij liever voetballen.
Functie: systeembeheerder
EmielEmiel overlay
Emiel
Emiel is geboren en getogen in de noordoostpolder. Naast zijn werk en gezin houdt hij zich vooral bezig met autosport. Nee, in een sportauto zie je hem niet zo snel. Maar met een pen en zijn camera legt hij liever ieder aspect vast van de Rallysport. Naast zijn ervaring als redacteur en fotograaf in de Rallysport, heeft hij al heel wat kilometers gemaakt als systeembeheerder.
Functie: systeembeheerder / verkoop
PeterPeter overlay
Peter
De wereld van nieuwe media, daar is waar Peter zich thuis voelt. Al jong was hij bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. De keuze voor de studie Interactieve Vormgeving was dan ook snel gemaakt. De afwisseling van programmeren en ontwerpen maakt dat hij elke dag enthousiast aan de slag gaat. Naast creatieveling is hij fanatiek skateboarder.
Functie: designer / programmeur
MartinMartin overlay
Martin

Martin, vader van twee prachtige kinderen houdt zich bij ACF bezig binnen de verkoop. Hij houdt van transparantie en openheid. Hij is echt een sociaal dier. Wanneer Martin in de rustmodus is, vindt je hem of op zijn loopschoenen of in de fitness. 's Winters vindt je hem op de lange latten.

Functie: Verkoop
AlwinAlwin overlay
Alwin
Na jaren klanten te helpen met internetproblemen, in dienst van een internetprovider, heeft hij de overstap gemaakt naar telecom. Als VoIP vakman zit hij goed op zijn plek. Maar ook voor verdere ICT vraagstukken is de klant welkom bij Alwin. In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij verschillende verenigingen, want stilzitten is niet zijn ding.
Functie: systeembeheerder
SabinaSabina overlay
Sabina
Ooit begonnen als lab-rat met haar studie HLO. Maar al snel merkte ze dat ze liever orde schepte in stapels papieren dan dat ze experimenteert in het lab. Thuis wandelt ze graag met de hond of is ze in de tuin bezig. En lezen doet ze eigenlijk veel te weinig.
Functie: administratie
Anko BentveldAnko Bentveld overlay
Anko Bentveld
Van schoolopdracht tot succesvol bedrijf. Anko zag als student zijn bedrijf al voor zich. Inmiddels verzorgt Anko al ruim 15 jaar de complete automatisering voor bedrijven. Samen met de klant komen ze tot de beste technische oplossingen. Hij krijgt een kick van het succesvol opleveren van turn key automatiseringsprojecten. Als hij uiteindelijk wat tijd over heeft, besteedt hij die graag aan watersport.
Functie: directeur / verkoop / inkoop
Copyright © 2017 ACF Bentveld | Algemene voorwaarden | Sitestructuur